Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nieznajomy_1588 - oskarżony przez _niewidoczny

_niewidoczny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nieznajomy_1588
    Data i godzina zdarzenia: 27.08.2024, 19:40
    Pełen opis sytuacji: Sprawa jest bardzo prosta, postanowiłem wjechać w ścieżkę pomiędzy jakimś budynkiem a murem za osobami z jednostki "SWAT". Od początku nie miałem żadnych niecnych planów do nich, chciałem po prostu zobaczyć czym się zajmują. Kiedy podjechałem wystarczającą blisko tej nieznajomej osoby, zostałem popchnięty przez gracza i nie mogłem nawet zatrzymać pojazdu, aby zapobiec przejechaniu funkcjonariusza. Oskarżony najprawdopodobniej nie zweryfikował dokładnie sprawy i użył broni palnej wobec mojej osoby a nie osoby, która tak na prawdę zawinęła. Po tej sytuacji poczułem się trochę mocno poirytowany. Jeśli można proszę o ponownym doszkoleniu tej osoby w temacie używaniu broni palnej. Wiem, ze San Andreas Police Department ma bardzo wiele przywilejów, ale to nie jest chyba powód, aby to wykorzystywać na niewinnych graczach. Funkcjonariusz nie poczuł się nawet winny, myśli, że zrobił bardzo dobrze. Proszę o zwrot kosztów za naprawę opon (1200 PLN).
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/m82T8cT (jeśli przez jakość dowodu nie będzie można zweryfikować dokładnie sprawy, postaram się załatwić lepszą jakość)

Ja, _niewidoczny zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez _niewidoczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin