Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Tragiczny pożar zabytkowego statku w Las Venturas

PicoBello*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

5wNnuaX.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor @PicoBello* z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszam Was do przeczytania nowego wydania relacji mojego autorstwa. Serdecznie zapraszam!

5D4B3bb.png

FLaXmS7.png

5D4B3bb.png

Dnia 30.08.2024 roku, około godziny 10:30 do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie dotyczące pożaru statku znajdującego się w Las Venturas przy dzielnicy The Strip, który jest zarejestrowany jako zabytek. Statek na co dzień pełni rolę muzeum połączonego w restaurację. Na miejsce pożaru, jednostki San Andreas Fire Department zostały wysłane w ilości sił i środków 1 wozu bojowego. Na miejscu strażacy zastali bardzo rozprzestrzeniony pożar na całym górnym pokładzie statku. Cała akcja przebiegła szybko i profesjonalnie. Gdy pożar został ugaszony, strażacy dokonali penetracji pod kątem osób poszkodowanych. Na całe szczęście nikogo nie ujawniono, a lokal w czasie wybuchu pożaru był zamknięty. Następnie, na miejsce przybyli dwa patrole Policji, aby zabezpieczyć dowody, które przyczynią się do zidentyfikowania sprawcy pożaru, który się do tego przyczynił. Niestety ze złych wiadomości wiadomo, że monitoring podczas pożaru uległ zniszczeniu, w związku z tym śledztwo będzie utrudnione. Ze wstępnych ustaleń wynika, że pożaru dokonała konkurencja, a konkretnie firma, która również posiada statek służący jako restauracja, który znajduję się w pobliżu Blueberry.

5D4B3bb.png

sPXxBqh.png

5D4B3bb.png

Ponadto udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z Kierującym Działaniem Ratowniczym, Młodszym Kapitanem @wojtiTM. Serdecznie zapraszam do zapoznania!

PB - PicoBello*
W - wojtiTM

5D4B3bb.png

PB: Uszanowanie! Z tej strony Redaktor PicoBello* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbyś mi udzielić krótkiego wywiadu odnośnie do ostatniego zgłoszenia, jakie ostatnio dostaliście?
W: Witam, Młodszy Kapitan wojtiTM z SA. Fire Department. Proszę pytać.

PB: Wspaniale! Czy możesz mi powiedzieć, czego dotyczyło ostatnie zgłoszenie?
W: Nasze ostatnie zgłoszenie dotyczyło pożaru zabytkowego statku.

PB: Rozumiem. Co było powodem pożaru?
W: Powodem było zwarcie instalacji elektrycznej, co przyłożyło się do wybuchu pożaru.

PB: Czy na miejscu zastano poszkodowane osoby?
W: Na miejscu nie było poszkodowanych osób, lokal był zamknięty.

PB: Czy statek można odbudować po odpowiednim remoncie?
W: Nie, statek nadaje się do kasacji, lecz o tym decyzję podejmie konserwator zabytków.

PB: Dziękuję bardzo za udzielenie mi odpowiedzi, spokojnej służby.
W: Miłego dnia!

5D4B3bb.png

Dziękuję za wytrwanie do końca. Ponadto zachęcam również do dalszych moich materiałów.

5D4B3bb.png

CrcUI5P.png

Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin