Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Kościół z poglądami szatana

_niewidoczny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pTwv4Dc.png
Heja, z tej strony Młodszy Redaktor @_niewidoczny z Redakcji 4Life News. Zapraszam wszystkich do przeczytania tego wybitnego artykułu, w którym poznacie ciemne strony Kościoła Szatana.

4nrF60D.png
pIlnja0.gif
4nrF60D.png

Kościół Szatana, bo tak nazywa się budynek, o którym jest mowa, leży w centrum miasteczka Bayside. Mieszkańcy miasteczka, jak i mieszkańcy okolic dotychczas byli założeni, że budynek ten był kościołem katolickim. Jak się okazuje, po połączeniu wszystkich kropek kościół należy do osób o satanistycznych poglądach. Diaboliczne witraże i zmiana oświetlenia w nocy, wcale nie wskazują, że może to być jakaś usterka. Nasze oczy mogą zostać zadziwione szczególnie przed godziną 00:00, bo wtedy właśnie budynek zostaje oświetlony w dziwny sposób i nie jest to raczej powiązane z naszą dzisiejszą rozwiniętą technologią. Tak jak wcześniej wspomnieliśmy, budynek jest ozdobiony w wiele witraży i to wcale nie byle jakich! Na witrażu można ujrzeć portret Lucyfera, zostało to potwierdzone przez nasze źródła. Postać ta jest przedstawiona podobno jako anioł, wydaje nam się, że możemy przystać tylko na słowie "podobno" a to dlatego, że anioł ten nie posiada klasycznych białych skrzydeł, tylko odnajduje się w kolorze czerni! Postać ta jest kojarzona jako, postać satanistyczna i w ten sposób jesteśmy, śmieli połączyć nasze wszystkie kropki wskazujące na zło tego miejsca. Budynek ten jest już miejscem opuszczonym, bo nie jest już w użytku osób. Kościół możemy podziwiać tylko z zewnątrz, ponieważ wejście jest niedostępne. Chodzą plotki, że przechodząc obok tego budynku, można usłyszeć głosy wywoływane przez jakiegoś demona, nie jesteśmy w stanie określić się jakiego, bo nie mieliśmy okazji takich głosów usłyszeć i zarejestrować. Na naszych zdjęciach można zauważyć uszkodzenie na elewacji o kształcie trójkąta w większych rozmiarach, wypytywaliśmy na ten temat mieszkańców i otrzymaliśmy informacje właśnie na ten wątek od staruszka o imieniu Joe. Pan Joe podczas zadawanych przez nas pytań zebrał swoje siły o podzieleniu się krótką historią na temat paranormalnego zjawiska, na które się natknął. Około godziny 03:00 po przyjeździe ze swoich wakacji postanowił się wybrać w krótki późny spacer. Przechadzając się po miasteczku, usłyszał dziwny upiorny dźwięk, podbiegając do źródła wydobywającego się dźwięku, dotarł właśnie do "Kościoła Szatana", spoglądając, zauważył odcień jakiejś postaci. Joe po zauważeniu tej postaci postanowił pobiec ile sił w nogach do swojego mieszkania. Na drugi dzień staruszek zauważył tylko ten skrawek na elewacji. 

4nrF60D.png
E3FaRQx.png
4nrF60D.png

Zapraszam również do przeczytania wywiadu jednym z mieszkańcem okolic Bayside. 

N - niewidoczny_
M - Mieszkaniec

4nrF60D.png

N: Hej, z tej strony Młodszy Redaktor _niewidoczny z Redakcji 4Life News, czy zechciałbyś udzielić mi krótkiego wywiadu na temat kościoła znajdującego się w Bayside?
M: Oczywiście, pytaj śmiało!

N: Domyślam się, że znasz niektóre plotki i opowieści o tym miejscu?
M: Tak, miałem okazje usłyszeć już coś od swoich znajomych.

N: Super, czy Tobie udało się kiedyś usłyszeć jakieś dziwne głosy wydające się z tego budynku?
M: Nie, nigdy nie miałem okazji usłyszeć takich głosów, chociaż doszły mnie słuchy, że na takie straszne zdarzenia są, w stanie trafić tylko i wyłącznie osoby starsze.

N: Miałeś kiedyś okazje poznać dziwne oświetlenie kościoła w późniejszych godzinach?
M: Tak, miałem. Pierwszy raz, kiedy zdołałem napotkać się temu dziwnemu zjawisku, było to jakieś dwa lata temu, nie mogłem się ocknąć, myślałem, że to jakiś sen! Podczas oglądania tego nienormalnego kościoła byłem mocno zakłopotany i odczuwałem lekki strach i obawę. Obecnie, kiedy miałbym znowu okazje popatrzeć na to zdarzenie, nie zareagowałbym jakoś spektakularnie, gdyż idzie się do tego przyzwyczaić.

N: Czy przykuła twoją uwagę uszkodzona elewacja?
M: Nie, wydaję mi się, że jest w takim stanie po prostu przez swoje przeżyte lata ze względu na starość.

N: Niestety nie jest to przypadek, ale o tym będziesz mógł się dowiedzieć głębiej, kiedy przeczytasz nasz artykuł. Dziękuje za poświeceniu swojego czasu na przeprowadzenie z Tobą wywiadu, życzę szczęścia!
M: Również dziękuje, na pewno przeczytam. Pozdrawiam wszystkich czytelników!

4nrF60D.png

cHudoss.png

Autoryzował: @Kr3dka

pTwv4Dc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin