Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Damianuuu/Amino - oskarżony przez Utrockle

Utrockle
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Skarga na Damianuuu/Amino 

Nick funkcjonariusza: Damianuuu/Amino
 Data i godzina zdarzenia: 13.09/14.09
 Pełen opis sytuacji: 
Dnia 13.09 Damianuuu uznał ze rozpocznie wobec mnie interwencje spowodowaną przekroczeniem prędkości, na początku informowałem ze mi ping skacze i moze mnie wyrzucić natomiast interwencja toczyła się dalej no i dostalem wybór mandat lub 36 min wiezenia na mandat nie przystałem bo nie mialem tyle kasy wiec rozpoczołem pościg podczas którego wsadziłem auto do przecho i zaczołem uciekac wsiadając do gracza Foka cos tam jakos tak (w razie cos moge w konsoli poszukac dokladnego nicku jak to ma w czyms pomóc) no i podczas tego uciekania mnie wyrzuciło przez OWY PING wróciłem na serwwer i napisałem reporta czy mam isc odsiedzec czy kointynuowac poscig czy jak oni to widzą i wtedy moderator z tego co wiem mi powiedział ze raczej mineło no to uznałem ze ok natomiast dzisiaj wchodze na serwer i dostałem 3h i 20 min wiezienia, napisałem reporta i przyjoł go @Maras. który poinformowal mnie ze za wsadzenie auta do przecho jest 2x czasu który był mówiony na początku natomiast z tego co mi wiadomo i z tego co wiem z matmy 36 min x2 to nie jest 200 min takze no cos tutaj sie nie dogadali chyba a w trakcie poscigu nie zrobiłęm nic wiecej wiem ze za poscig tez czas sie zwiększa natomiast chyba nie az tyle XD nie licze na usunięcie kary ale chociaz o jej skrócenie bo uważam że zostałem nie słusznie ukarany na tak długi czas 
 Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowodów na to ze miałem ping niestety nie mam natomiast moge dac ss ze siedze w pace :) w razie w mam logi s consoli  https://imgur.com/a/TjtEVXZ

Witam, Sergeant II Damianuuu. 

Przede wszystkim spoglądaj na ortografię i interpunkcję z racji, iż nie wszystko da się zrozumieć. 

Prosiłbym nie zwalać winy na Ping, mamy system który pokazuje nam czy gracz wyszedł z serwera z własnej woli czy z powodu problemów technicznych. Podczas pościgu na chacie wyskoczył mi komunikat z treścią, iż opuściłeś serwer z powodu „Quit”. To wszystko wyjaśnia.

Twój mandat podliczał mój kolega, z tego co pamiętam wyszło około 90 minut, patrząc na to, że schowałeś pojazd do przechowywalni pojazdów minuty były pomnożone razy dwa. Co nam daje 180 minut, za celowe opuszczenie serwera jest doliczane kolejne 40 minut. To ostatecznie daje nam 220 minut więzienia.

Pozdrawiam.

Uszanowanie, o3guFBm.pngo3guFBm.png Deputy Chief Animo.

Chciałbym na początku nadmienić, że w momencie pisania skargi warto zorientować się na kogo jest ona skierowana, takiej osoby jak w tytule nie ma we frakcji. Również wzór jest nieprawidłowy. Przechodząc dalej... byłem najprawdopodobniej w połowie pościgu osobą dowodzącą jako członek Zarządu, z meldunku otrzymałem informację, że celowo wyszedłeś z serwera - stąd też Twoja kara. Po Twoim opuszczeniu rozgrywki goniliśmy osobę, która Ci pomagała uciec oraz również została ukarana według zasad.

Kończąc, zostałeś prawidłowo ukarany według procedur wewnątrzfrakcyjnych. Myślę, że rozwiałem wszystkie Twoje wątpliwości. 

Ode mnie wszystko, pozdrawiam.

troche to zabawne bo nie celowo wyszedłem z serwera ale SKORO WASZ SYSTEM TAK POKAZUJE to nie mam się co kłócić xD, niestety nie nagrałem tego poscigu, a z reguły to robie wiec nie udowodnie wam jak było naprawde takze nie pozdrawiam skoro tak uwazacie to ma sensu się kłocic. Natomiast ciekawi mnie dlaczego po wejsciu na serwer po około minucie od "QUITA" nic sie nie działo i dalej chciałem kontynuowac poscig lub poddać się karze 

Edytowane przez Utrockle

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin