Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pojazd na skraju upadku z mostu

PicoBello*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Redaktor @PicoBello* z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszam Was do przeczytania mojego nowego materiału. Miłego czytania!

5D4B3bb.png

kvdwXbT.png

5D4B3bb.png

Późnym wieczorem, a dokładniej 25 września 2024 roku, około godziny 20:35 do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie, które dotyczyło pojazdu, który rzekomo miał wypaść z jezdni i przebywać na skraju upadku do wody.
Z polecenia Radiooperatora 112 na miejsce zostały wysłane środki i siły w postaci trzech patroli Policji wraz z jedną załogą ZRM oraz jednym wozem bojowym SAFD. Po dojeździe na miejsce i po wstępnej analizie, funkcjonariusze SAPD zabezpieczyli miejsce zdarzenia. Po dojeździe Strażaków przystąpili oni do przygotowania sprzętu oraz zabezpieczenia pojazdu przez zjechaniem do wody. Po zabezpieczeniu pojazdu wydostali poszkodowanego, którym okazał się być mężczyzna w wieku około 30 lat. Po przekazaniu poszkodowanego dla załogi ZRM przystąpili oni do wykonania badania "abc" a następnie do badania "urazowego".
Poszkodowany ze złamaniem otwartym nóg, złamaniem prawej ręki i rozciętym lewym łukiem brwiowym trafił do Szpitala w Las Venturas - jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
Policjanci przy pomocy monitoringu znajdującego się przy bramkach na moście "Garver Bridge" jednoznacznie stwierdzili, że przyczyną wypadku była nadmierna prędkość i utrata kontroli nad pojazdem, wskutek czego pojazd wypadł z drogi. Kierujący był trzeźwy.

5D4B3bb.png

cDJxAN8.png

5D4B3bb.png

Ponadto udało mi się porozmawiać z jednym ze Świadków zdarzenia. Serdecznie zapraszam!

PB - PicoBello*
Ś -  Świadek

5D4B3bb.png

PB: Uszanowanie! Z tej strony Starszy Redaktor PicoBello* z Redakcji 4Life News. Byłeś jednym ze świadków zdarzenia. Jak to się stało, że pojazd znalazł się za barierkami?
Ś: Cześć! Pojazd z dużą prędkością zjechał z drogi i poprzez uderzenie w krawężnik wzbił się w powietrze i wypadł z drogi, lądując właśnie za barierkami blisko przepaści z mostu.

PB: Jako pierwszy ty byłeś na miejscu, czy to również ty zaalarmowałeś służby?
Ś: Byłem na spacerze na grzybach, w pewnym momencie zauważyłem szybko jadący amerykański pojazd... Co się stało, Pan już wie. Pozostało mi chwycić za telefon i wybić numer alarmowy.

PB: Rozumiem, jak szybko służby zjawiły się na miejscu?
Ś: Myślę, że czas reakcji z dojazdem wyniósł niespełna 10 minut, także jest to dobry czas.

PB: W takim razie dziękuję Ci za zdanie relacji, miłego dnia życzę!
Ś: Dzięki, miłego dnia.

5D4B3bb.png

Po całym zdarzeniu wykwalifikowani pracownicy SARA udali się w okolice mostu i sprawdzili stan barierek, aby mieć pewność, że konstrukcja nie została na tyle uszkodzona, by ją naprawić. Po dokładnych oględzinach i sporządzonej dokumentacji wystawiono werdykt, że stan mostu jest bez uwag, w związku z tym prawy pas jezdni w kierunku San Fierro został oddany do użytku pojazdów.. Około godziny 22:15 ruch na moście został wznowiony.

5D4B3bb.png

Dziękuję za wytrwanie do końca. Ponadto zachęcam do zostawienia polubienia i komentarza, a jednocześnie do czytania moich dalszych materiałów.

5D4B3bb.png

Dla Redakcji 4 Life News:
gDmPmVD.png

Autoryzował: @Kr3dka

5wNnuaX.png

Edytowane przez PicoBello*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin