Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pepsiak01 - oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  @pepsiak01
    Data i godzina zdarzenia: 26.09.2024 r. około godziny 21
    Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz nie stosuję się do zasad frakcyjnych, jako jednostka P2 jedzie pod prąd oraz uderza inne pojazdy na drodze, przy czym nie odgrywa RP.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/1n8Qme7

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Support

Uszanowanie, Detective I pepsiak01 z S.A. Police Department.

Na przedstawionym nagraniu pościg przez oficjalne zgłoszenie go na frakcji się jeszcze nie rozpoczął, funkcjonariusz, który był za uciekinierem uderzył w latarnię (lub dostał laga) i została mi przekazana informacja o przejęciu chwilowym, ponieważ musi on odegrać RP, pojechaliśmy obaj za ściganym pod prąd, R4eax. jako chwilowo poprzez wskazanie gdzie pojechał ścigany a ja z próbą przejęcia mu P1. Co do taranu dostałeś binda jak i twój kolega, nie zastosowaliście się do niego wiedząc świetnie, że były prowadzone czynności z udziałem sygnałów świetlnych i dźwiękowych powinieneś zjechać a nie utrudniać.

Edytowane przez pepsiak01

17 minut temu, pepsiak01 napisał:

Na przedstawionym nagraniu pościg przez oficjalne zgłoszenie go na frakcji się jeszcze nie rozpoczął

Pościg podobno się nie rozpoczął, a jednak otrzymałem binda o odłączenie się - sam sobie zaprzeczasz.

18 minut temu, pepsiak01 napisał:

funkcjonariusz, który był za uciekinierem uderzył w latarnię

Z tego co ukazuje nagranie, funkcjonariusz uderzył w latarnię przed twoim dołączeniem się do pościgu i kontynuował pościg jako P1.

19 minut temu, pepsiak01 napisał:

pojechaliśmy obaj za ściganym pod prąd, R4eax. jako chwilowo poprzez wskazanie gdzie pojechał ścigany a ja z próbą przejęcia mu P1

"Próba" jak widać nie zakończyła się sukcesem, stanier dalej jechał jako P1.

19 minut temu, pepsiak01 napisał:

Co do taranu dostałeś binda jak i twój kolega, nie zastosowaliście się do niego wiedząc świetnie

Taranowanie innego pojazdu po pierwszym bindzie, gdzie pościg podobno się nie rozpoczął? Czysty strzał w kolano.

• Support
20 minut temu, baziu napisał:

Pościg podobno się nie rozpoczął, a jednak otrzymałem binda o odłączenie się - sam sobie zaprzeczasz.

Bo już na samym starcie jechałeś i próbowałeś utrudniać rozpoczęcie.

21 minut temu, baziu napisał:

Z tego co ukazuje nagranie, funkcjonariusz uderzył w latarnię przed twoim dołączeniem się do pościgu i kontynuował pościg jako P1.

45 minut temu, pepsiak01 napisał:

jako chwilowo poprzez wskazanie gdzie pojechał ścigany

23 minuty temu, baziu napisał:

Próba" jak widać nie zakończyła się sukcesem, stanier dalej jechał jako P1.

47 minut temu, pepsiak01 napisał:

przekazana informacja o przejęciu chwilowym, ponieważ musi on odegrać RP

Gdy dojechałem do niego zatrzymał się w ja chwilowo kontynuowałem

25 minut temu, baziu napisał:

Taranowanie innego pojazdu po pierwszym bindzie, gdzie pościg podobno się nie rozpoczął? Czysty strzał w kolano

Na to odpowiedziałem już wyżej. Nie wiem w jakim celu są te pytania skoro odpowiedzi na połowę już wytłumaczyłem wcześniej.

To tyle ode mnie czekam na decyzję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin