Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Brygadierem Otis_Driftwood

Mich*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png
Uszanowanie! Młodszy Redaktor @Mich. z tej strony, Redakcja 4Life News.  W dzisiejszym materiale, przyjrzymy się osobowości Brygadiera @Otis_Driftwood, członka Zarządu frakcji San Andreas Fire Department. Zapraszam!
5D4B3bb.png

ObOIewK.png

5D4B3bb.png

M - Mich.
O - Otis_Driftwood

5D4B3bb.png

M: Hej! Młodszy Redaktor Mich. z Redakcji 4Life News. Czy jesteś gotowy?
O: Brygadier Otis_Driftwood. Oczywiście, zaczynajmy. 

M: Świetnie. Na dobry początek, przedstaw nam się.
O: Okej. Mam na imię Kacper i mam obecnie 19 lat. Chwilowo korzystam z ostatnich dni wolnego przed rozpoczęciem roku akademickiego, aczkolwiek od października zaczynam studia na kierunku Ratownictwo Medyczne. Jestem aktywnym oraz wyjazdowym członkiem Ochotniczej Straży Pożarnej w zamieszkałej przeze mnie wsi. Moim głównym hobby są zegarki, a właściwie ich kolekcjonowanie. 

M: Rozumiem. Ciekawy kierunek obrałeś, dlaczego? Mógłbyś nam zdradzić dodatkowo, gdzie? 
O: Wybrałem te studia, ponieważ medycyna od zawsze wprawiała mnie w fascynacje. Świadomość roli ratownika medycznego w społeczeństwie bardzo mnie ekscytuje, szczególnie zależność ludzkiego życia od jego poczynań. Co do lokalizacji, zostawię to dla siebie i mam nadzieję, że to uszanujesz.

M: Dobrze. Jak trafiłeś na serwer? 
O: Na serwer trafiłem tylko przez to, że gra na nim sporo osób. Na serwerze zacząłem swoją rozgrywkę w ostatnim kwartale 2020 roku. Pojawiłem się tutaj ze względu na cyfry, które były przekonujące - liczba graczy.

M: Mhm. Czy żałujesz czasu, który poświęciłeś na rozgrywkę tutaj?
O: Nie żałuje tego czasu - poznałem wiele wspaniałych osób, z którymi miałem już styczność w realnym życiu bądź utrzymuje z nimi kontakt do dnia dzisiejszego. Znaczna część tych godzin została nabita w trakcie pandemii, która jak wiadomo zamknęła nas w domach. Swoją drogą, właśnie na tym serwerze dowiedziałem się o wielu rzeczach, związanych z pożarnictwem oraz medycyną ratowniczą. Jak widać, gry także potrafią uczyć.

M: Racja. Opiszesz nam majątek, którego dorobiłeś się przez ten czas?
O: Nie jest on jakiś szczególny, kilka samochodów. Moją perłą w kolekcji jest samochód Sabre Sport, który robiłem od zera. Majątek nie jest dla mnie w ogóle istotny na serwerze.

M: Rozumiem. Przejdźmy do tematu frakcji - Jesteś członkiem Zarządu frakcji San Andreas Fire Department. Co Cię skłoniło do złożenia podania, kiedy to było?
O: Swoją przygodę z frakcją zacząłem jakoś w październiku w 2020 roku. Ciekawostka - była to ostatnia akademia pod nazwą SGSP (Szkoła Główna Służby Pożarniczej) SAFD. Głównie napisałem podanie, ponieważ trwał do niej tylko nabór. 

5D4B3bb.png

ThpDYvw.png

5D4B3bb.png

M: Okej. Jakie masz obowiązki jako członek Zarządu w Komendzie Miejskiej? 
O: Poza oczywistymi obowiązkami, takimi jak kontrola i nadzór nad pracownikami, zajmuje się głównie normami minutowymi członków frakcji, zwolnieniami dyscyplinarnymi z powodu właśnie nie wyrabiania minut. Oczywistą rzeczą jest, że także zajmuje się usprawiedliwieniami norm.

M: Ciekawie. Masz jeszcze jakieś cele do osiągnięcia we frakcji?
O: Chciałbym dostać jeszcze awans na stopień starszego brygadiera, tyle mi wystarczy.

M: Rozumiem. Co powiedziałbyś graczowi, który rozważa wstąpienie w szeregi tej frakcji?
O: Zdecydowanie zachęcam. Staramy się bardzo odgrywać realistyczne RP oraz  być jako całość realistyczna w kontekście organizacji. Nasze szeregi zasilają w dużej mierze osoby powiązane na co dzień z pożarnictwem bądź ratownictwem medycznym, dzięki czemu nie ciężko u nas o wiedzę bądź jakieś porady dla nowych strażaków. Sam osobiście dzięki takim osobom, odkryłem w sobie zajawkę do pożarnictwa oraz ratownictwa, co w chwili obecnej ma duży wpływ na moje życie oraz przyszłość.

M: Zgadzam się z tobą. Czy miałeś okazje spotkać się z kolegami z frakcji w realnym życiu? 
O: Gry łączą, a nie dzielą - mieliśmy okazje spotkać się parę razy, zazwyczaj na zlotach pożarniczych albo innych wydarzeniach, związanych z naszą pasją. 

M: Racja. Masz zamiar kandydować na stanowisko Supporta w momencie, gdy zostanie otwarty nabór?
O:  Nie, nie mam czasu na dodatkową funkcje na serwerze.

M: Rozumiem. Masz jeszcze coś, co chciałbyś osiągnąć na serwerze?
O: Nie. To co chciałem to osiągnąłem. 

M: Super. Dotarliśmy do końca, dziękuje Ci za poświęcenie czasu. 
O: Również dziękuje, wszystkiego dobrego.

5D4B3bb.png

6e82Hup.png

Autoryzował: @Kr3dka

pTwv4Dc.png

Edytowane przez Mich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin