Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: LirycznyDewastator

Aefiks47
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Aefiks47

Nick oskarżonego członka frakcji: LirycznyDewastator

Powód napisania skargi: Praca za karę

Dowody: https://imgur.com/a/LhGkWy3

Opis Sytuacji: Zamówiłem z osiedla doherty taksówkę na kuriera, kolega zamiast dojechać dwupasmówką za lotniskiem do kuriera (nie sprecyzowałem koloru, a więc to najbliższy punkt kuriera (ten na samym dole w ocean docks))) wolał przejechać przez spawn i Willowfield na czerwone busy. Jak zapytałem co tak dziwnie okrężnie jedzie odpisał że mogłem sobie sam przyjechać swoim autem.  Zachował się całkiem niemiło i tak jakby pracował za karę. Mimo, że trochę śmieszny powód pisania skargi, to zdenerwował mnie pretensjonalny ton pracownika, kiedy powiedziałem o tym, że mógł dojechać ze mną szybciej jadąc dwupasmówką. Także tekst "mogę oddać ci te 20 groszy jak chcesz" - jakby mi łaskę robił, że 'zadoścuczyni' wydłużenie drogi.

Witam Tutaj LirycznyDewastator z TSA. Nie sprecyzowałeś którą trasą dokładnie chcesz jechać więc postanowiłem obrać tą trasę. Faktem jest że nie pojechałem akurat taką trasą jaką sobie wyobrażałeś nie jestem bowiem Duchem Świętym by przewidywać którą drogą chcesz się przemieszczać. Zgadzam się co do tego że mogłem darować sobie ten tekst o 20 groszach bo różni są ludzie i poczucie humoru ja napisałem to raczej niezłośliwie. Wskaż mi proszę punkt regulaminu który według ciebie złamałem, według mnie dobrze wykonałem zadanie ponieważ zostałeś przewieziony z punktu a do punktu b.

Z tego co kojarzę kolego serdeczny, nie powinno sie jechać na około, no chyba że musisz ominąć strefę DM - takiej potrzeby nie było. I z tego co pamiętam ze swojej pracy w TSA, wybiera się najkrótszą drogę do celu - no chyba, że np. droga byłaby zamknięta w całości przez akcję RP odgrywaną przez służby

Jeżeli ominąłeś uliczkę ze spawnem, z powodu tego że jest tam 40km/h, a obok było 80km/h to równie dobrze mogłeś ominąć ograniczenie 80km/h i pojechać 120stką a potem bez ograniczeń - więc strasznie bezsensowny wybór i ani trochę logiki w nim nie widzę

Czytając regulamin nie znalazłem nic o najkrótszej drodze - natomiast zawsze tak było, by nie jeździć na około i teraz nadal pewnie uczą tak w akademi XD
Natomiast twoje teksty można podciągnąć pod pkt. 4 ;) 

Każdy inny pracownik TSA (w tym ci którzy są już długo we frakcji) jeżdżą czerwoną - jest szybsza. Ponieważ do skrętu w prawo przed lotniskiem masz 120, a po skręceniu w prawo w stronę doków masz już bez ograniczeń

Nie uważasz, że jechanie 120km/h sprawi, że będziesz szybciej u celu?

3 minuty temu, Aefiks47 napisał:

Każdy inny pracownik TSA (w tym ci którzy są już długo we frakcji) jeżdżą czerwoną - jest szybsza. Ponieważ do skrętu w prawo przed lotniskiem masz 120, a po skręceniu w prawo w stronę doków masz już bez ograniczeń

Nie uważasz, że jechanie 120km/h sprawi, że będziesz szybciej u celu?

To niewątpliwie ale powodem przynajmniej według mnie pisania przez ciebie na mnie skargi jest wydłużanie drogi to gdzie ja tu wydłużam drogę w takim wypadku? Przyłóż sznurek do monitora odmierz później jedną i drugą trase i przekonasz się że krótsza jest trasa niebieska lecz nie ma to żadnego znaczenia bo naliczanie typowe to by było gdybym przez LV wiózł bym cię z SF na kuriera który jest w LS i nikt tak nie robi.

16 godzin temu, Aefiks47 napisał:

pretensjonalny ton pracownika,

Chodzi glownie o twoje odzywki kolego serdeczny, jakbys wtedy od razu napisal ze wybrales te trase bo mniej KM naliczy niz szybsza trasa to by bylo ok, ale wolales poleciec tekstami jakimi poleciales, co raczej nie jest dobrym przykladem godnego reprezentowania frakcji

i czaje ze nie mial byc zlosliwy ten tekst o oddaniu kasy, ale mi chodzilo i nadal wsm chodzi glownie o czas z ta trasa, nie o kase ani nabite kilometry, co wtedy wprost nie zostalo powiedziane 

W sumie nie ma co rozmawiać dalej, wole uslyszec co mysli zarzad o tych odzywkach 

Teraz lece w kime po robocie i milego dzionka zycze mimo wszystko☺️

Podsumowując całą skargę: obie trasy, o które toczy się tutaj spór, są poprawnie i nie są zaliczane do ''jazdy na około''. Jedna i druga droga, poprawnie prowadzą do obydwu baz kuriera. Druga sprawa to niektóre zwroty @LirycznyDewastator w stronę @Aefiks47. Zgodzę się z osobą składającą skargę, że nie są one na miejscu. 
@LirycznyDewastator proszę o przemyślenie czy były one faktycznie potrzebne podczas kursu. 
Upomnienie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin