Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z liderem organizacji Family Drivers - Pawi.!

Davvv_13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Redaktor Specjalista @Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Liderem organizacji Family Drivers @Pawi.!

5D4B3bb.png

oGBRnUI.gif

5D4B3bb.png

D - Davvv_13
P - Pawi.

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Redaktor Specjalista Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy zechciałbyś udzielić odpowiedzi?
P: Pewnie, chętnie odpowiem.

D: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
P: Na początku na pewno nie było łatwo zapoznać się ze wszystkim, lecz z jakimś czasem moje doświadczenie w MTA przeniosło również się na serwer. Gdy jednak zaczynałem moją aktywną grę na serwerze pierwsze co, to poszedłem na pracę magazyniera, która znajdowała się w Bayside Marina i tak pierwsze pieniądze zarobiłem na Mananę którą posiadam do dziś. Później była przerwa aż do roku 2017, gdy wraz z @SpeedPowerem wbiliśmy na serwer i zadomowiliśmy się do dzisiaj.

D: Jesteś Liderem organizacji Family Drivers. Kiedy i dlaczego dołączyłeś do tej organizacji?
P: Tak Naprawdę to stworzyłem organizacje od podstaw, wraz z @SpeedPowerem. Było to w 12 lipca 2018 roku. Oczywiście w organizacji były wzloty i upadki, ale najbardziej jestem zadowolony, że ta organizacja ze świetnym community przetrwała do dziś.

D: Na czym głównie opierają się twoje obowiązki jako lider Family Drivers?
P: Głownie to się zajmuje nadzorowaniem innych członków zarządu, robieniu co miesiąc rekrutacji do organizacji, pilnowaniem subforum organizacji oraz dbaniem o organizacyjne pojazdy.

D: Aktualnie jesteś we frakcji Transport of San Andreas. Kiedy udało dołączyć Ci się do owej frakcji?
P: Do Transport of San Andreas dołączyłem w maju tego roku.

D: Dlaczego akurat Transport of San Andreas? Co skłoniło cię do napisania podania akurat do tej frakcji?
P: Postanowiłem powrócić do frakcji o 2-letniej przerwie, odkąd odszedłem z tej frakcji. Dlaczego TSA? Myślę, że najbardziej mi brakowało czegoś na serwerze. Nie mógłbym ciągle pracować na pracy dorywczej. Zaoferować mi coś nowego, czego brakowało od paru lat, gdy nie byłem w żadnej frakcji. Tak naprawdę to tez tęskniłem za ekipą starą, która była w tej frakcji. Razem też postanowiliśmy powrócić do struktur frakcji.

D: We frakcji posiadasz rangę Starszy Przewoźnik. Jakie posiadasz obowiązki na swojej randze?
P: Na tej randze wykonuję to samo, co inni pracownicy frakcji, czyli realizuję zlecenia od punktu A-B, które zostają do nas wysyłane.

D: Które z pojazdów frakcji TSA masz do dyspozycji na swojej randze?
P: Do wyboru mam wiele pojazdów od takich jak zwykłe taxi aż po Transportera, do którego posiadam uprawienia do poruszania się, są to pojazdy m.in. takie jak Sentinel, Sentinel Combi, Schafter, Itoku oraz Merit.

D: Czy miałeś kiedyś myśli nad zmianą frakcji, czy jednak TSA to ta jedyna?
P: Były momenty, w których chciałem zmienić frakcje, lecz na ten moment na razie nie myślałem o zmianie frakcji. Jest mi dobrze, gdzie jestem teraz.

D: Na chwilę obecną jesteś w biznesie 4Fight. Kiedy udało Ci się dołączyć do owego biznesu?
P: W biznesie jestem od 14.10.2023 roku. Jest to biznes, przy którym nie trzeba poświęcać dużo czasu, lecz jak już jest gala, to trzeba być przygotowanym na 100%.

D: Dlaczego akurat 4Fight? Co skłoniło Cię, aby dołączyć akurat do tego biznesu?
P: Na pewno skłoniła mnie organizacja ze strony biznesu oraz profesjonalizm do podchodzeniem do gali i pomyślałem, dlaczego nie i napisać podania do biznesu.

D: Opowiesz nam, czym głównie zajmuje się biznes, w którym jesteś?
P: Biznes opiera się głównie na walkach. Różnego typu eventów o tematyce walk. W naszych kompetencjach leży również przyjmowaniem zakładów dot. wcześniej wymienionych walk.

D: Na czym głównie opierają się twoje obowiązki jako pracownik 4FIGHT?
P: Członek biznesu odpowiedzialny jest w głównej mierze za czynności takie jak - zapisywanie zakładów, zapisywanie wyników poszczególnych walk oraz prowadzeniu gali. Do każdej gali jestem wyznaczany na stanowisko przez lidera biznesu.

D: Z tego, co pamiętam, kiedyś byłeś Zastępcą Dyrektora w Radiu 4Music. Powiesz nam, dlaczego odszedłeś z tak wysokiej posady?
P: Głównym powodem, dlaczego odszedłem to na pewno brak czasu na wypełnianie swoich obowiązków, ale też wypalenie się biznesem. W zarządzie byłem przez 4 lata, a w samym radiu przez 6 lat. Radio samo w sobie wspominam bardzo dobrze, poznałem tam wiele wspaniałych osób, którzy mnie wiele mnie nauczyli.

D: Na chwilę obecną na serwerze posiadasz przegranych ponad 6700 godzin. Jak wspominasz ten czas? Czy nie żałujesz, że spędziłeś go aż tyle w grze?
P: Jest to bardzo dobre pytanie, Nie żałuję przegraniu aż tylu godzin na serwerze. Poznałem tutaj naprawdę wiele świetnych osób, z którymi mam kontakt do dzisiaj. Na pewno jest to spora ilość czasu, którą mógłbym spożytkować lepiej, jednak uważam, że miło spędziłem tutaj czas.

D: Jak spory majątek udało Ci się zgromadzić przez ten czas? Czy uważasz, że na ponad 6700 godzin jest on wystarczający, czy chciałbyś go zwiększyć? Co posiadasz w swojej kolekcji?
P: Myślę, że mój majątek jest wystarczający. Nie koniecznie patrze teraz, aby go zwiększać, lecz się bawić dobrze na serwerze. W mojej bazie pojazdów widnieje 61 samochodów, jeśli chodzi o bardziej wartościowe, to posiadam takie pojazdy Bullet 2.2, Zion Sport 2.4, Sabre 2.4, Stinger 2.2, Exo 2.2, Helikopter, Maverick, ZR-350, Elegy oraz Schafter.

D: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem? Jeśli tak, chciałbyś się nimi podzielić?
P: Nie mam żadnych marzeń związanych z serwerem, myślę ze większość osiągnąłem — zarząd organizacji, biznesu oraz frakcji.

D: Aktualnie posiadasz ponad 100 tysięcy Life Pointsów. Jest to ogromna suma, gdzie głównie je wbijałeś?
P: Na początek było to magazyn do 5k potem z premium + głównie to z prac dorywczych, a potem z zadań dziennych, z frakcji i tak jakoś się uzbierało te 100 tysięcy.

D: Jesteś znany pod nickiem Pawi.. Skąd pomysł na ten nick? Ma on jakieś ukryte bądź widoczne nawiązanie do Ciebie? Jeśli tak, jakie?
P: Nic tajemniczego, ksywka jest po prostu wzięta od mojego imienia. Wczesniej miałem nick Pawcio01, lecz po jakimś czasie sobie go skrociłem i zostało Pawi. Bardzo dużo osób mnie myli z Moderatorem @Pavi. Gracze myślą, że jesteśmy braćmi albo ja jego jakąś podróbą

D: Pod koniec tradycyjnie chciałbym Ci zadać kilka luźniejszych pytanek. Do którego miasta z mapy San Andreas masz największy sentyment i dlaczego?
P: Los Santos miast z którym zawsze wszędzie wybierałem jako pierwsze na wejsciu na serwer. Jedno z ikonicznych miejsc jest Grove Street

D: Jeśli miałbyś dostać na teraz jaki tylko chcesz pojazd na serwerze, który byś wybrał?
P: Infernus Classic przypomina bardzo z wyglądu Lamborghini Countach bardzo lubiłem jeździć tym samochodem w Grze GTA Vice City

D: Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Jasne chciałbym pozdrowić każdego, kto spędził ze mną choć trochę czasu podczas mojej przygody na serwerze, całą frakcję TSA a najbardziej @SpeedPower, @Tomxcio@Hubs*, @Kozixon, @concamatrix, @WujekKruk, @Via, @Martelke, @Wiesi3k.NpS@dzik2k. Całą organizację Family Drivers, w szczególności: @Nenil.gg, @Macio717, @Refelek*, @Krop., @SNowRC3, @leworensky.

D: To wszystko z mojej strony. Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu oraz poświęcony na niego czas.
P: Również dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu.

5D4B3bb.png

hUKTuy2.gif

5D4B3bb.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli Ci się spodobał, zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza pod tym postem.

MR3whkN.png

Autoryzował: @Kr3dka

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin