Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - ZRM jak zawsze na czas!

PicoBello*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor Specjalista @PicoBello* z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszam Was do przeczytania mojego nowego materiału. Miłego czytania!

5D4B3bb.png

pwnbn0R.png

5D4B3bb.png

Późnym wieczorem, a dokładniej 6 października 2024 roku, około godziny 19:30 do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie, które dotyczyło wypadku z udziałem motocykla w Las Venturas w dzielnicy Greenglass Coltege. Z polecenia Radiooperatora 112 na miejsce zostały wysłane środki i siły w postaci; jeden radiowóz SAPD, jeden wóz bojowy SAFD oraz jedna załoga ZRM z frakcji SAMD. Po dojeździe na miejsce, funkcjonariusze z Patrol Division zabezpieczyli miejsce zdarzenia, natomiast Ratownicy Medyczni opatrzyli mężczyznę, który był poszkodowanym. Po dojeździe na miejsce strażaków przystąpili oni do usunięcia plamy oleju, która wyciekła z pojazdu. Osoba poszkodowana została przetransportowana do Szpitala w Las Venturas z urazem odcinka szyjnego, rozciętym łukiem brwiowym i złamanym nadgarstkiem prawej ręki. Funkcjonariusze za przyczynę wypadku ustalili, że asfalt przed przyjazdem motocyklu był polany śliską ropopochodną cieczą. W związku z czynnościami wyjaśniającymi i zbieraniem dowodów kierujący motocyklem nie został ukarany, bowiem trwają czynności w sprawie ustalenia sprawcy rozlania płynu ropopochodnego.

5D4B3bb.png

Ponadto udało mi się porozmawiać z Dowodzącym jednostkami SAMD podczas akcji, Ordynatorem Interny @TeKMistrz . Serdecznie zapraszam!

PB - PicoBello*
T - TeKMistrz

5D4B3bb.png

PB: Uszanowanie! Z tej strony Redaktor Specjalista PicoBello* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbym Ci zadać kilka pytań odnośnie wypadku drogowego?
T: Pewnie! Proszę pytać.

PB: Jak doszło do wypadku, co tutaj właściwie się stało?
T: Na miejscu zdarzenia dostrzegliśmy poszkodowanego leżącego na ziemi w pobliżu motocykla.

PB: Rozumiem, ile osób w związku z wypadkiem zostało poszkodowanych?
T: Całe szczęście jest to tylko jedna osoba.

PB: To są z pewnością dobre wieści, że więcej osób nie brało udziału w wypadku drogowym. Jak doszło do wypadku?
T: Niestety, nie jesteśmy na ten moment pewni, co to mogło być dokładnie, ale prawdopodobnie ogumienie motocykla było w złym stanie, a dodatkowo rozlana substancja ropopochodna.

PB: Dobrze, czy życiu osoby poszkodowanej coś zagraża? Jaki jest jej stan zdrowia?
T: Na ten moment stan poszkodowanego jest stabilny, podczas badań, które miały określić stan poszkodowanego, wykryliśmy urazy klatki piersiowej, pęknięcie podstawy czaszki, uszkodzenie miednicy z kością udową oraz odmę opłucną. Podczas wykonania elektrokardiogramu stwierdziliśmy iż poszkodowany ma blok Wenckebacha z widocznymi zmianami LBBB. Po podaniu odpowiednich leków poszkodowany był gotowy do transportu na szpital.

PB: Dobrze, to tyle na ten moment. Dziękuję bardzo i bezpiecznej służby!
T: Również dziękuje za możliwość odpowiedzi, mam nadzieje że następnym razem zobaczymy się w lepszych okolicznościach.!

5D4B3bb.png

Dziękuję za wytrwanie do końca. Ponadto zachęcam do zostawienia polubienia i komentarza, a jednocześnie do czytania moich dalszych materiałów.

5D4B3bb.png
Vqm7haN.png

Autoryzował: @Kr3dka

5wNnuaX.png

Edytowane przez PicoBello*

41 minut temu, AdekUchiha napisał:

Wywiad z jedynym aktywnym członkiem frakcji SAMD

Kolega widzę niezwykle obeznany w aktywności frakcji SAMD, do której widzę jakimś cudem masz dostęp.

Świetna relacja ze zdarzenia, Pan Ordynator jak zawsze w formie!

23 minuty temu, Aza* napisał:

Kolega widzę niezwykle obeznany w aktywności frakcji SAMD, do której widzę jakimś cudem masz dostęp.

Patrycja do spania rybko urocza 

Edytowane przez AdekUchiha

4 godziny temu, Aza* napisał:

niestety pan wyżej który wyraził swoją opinie ma racje większość pracowników frakcji SAMD unika akcji RP spokojnej nocy.

2 godziny temu, PAWELOSS napisał:

niestety pan wyżej który wyraził swoją opinie ma racje większość pracowników frakcji SAMD unika akcji RP spokojnej nocy.

A Ty rozumiem prowadzisz wyjazdów i na jej podstawie jesteś w stanie wywnioskować, że większość pracowników frakcji będąc na służbie unika zgłoszeń? Cieszy mnie bardzo fakt, że moja frakcja jak widzę ma dwóch nowych członków zarządu, którzy mają dostęp do nie tylko normy minutowej, lecz także zestawienia ilości kart wyjazdowych oraz hospitalizacyjnych. Jeśli Wasze wspaniale teorie są poparte dowodami chętnie je obejrze, ale w skardze, a nie pod relacją ze zdarzenia.

12 minut temu, Aza* napisał:

A Ty rozumiem prowadzisz wyjazdów i na jej podstawie jesteś w stanie wywnioskować, że większość pracowników frakcji będąc na służbie unika zgłoszeń? Cieszy mnie bardzo fakt, że moja frakcja jak widzę ma dwóch nowych członków zarządu, którzy mają dostęp do nie tylko normy minutowej, lecz także zestawienia ilości kart wyjazdowych oraz hospitalizacyjnych. Jeśli Wasze wspaniale teorie są poparte dowodami chętnie je obejrze, ale w skardze, a nie pod relacją ze zdarzenia.

Wyspałaś się już słońce?

2 godziny temu, Aza* napisał:

Proszę się tak o grę nie spinać bo się może coś gdzieś wydarzyć, a skoro jesteś w samd to wiesz o co chodzi ;) 

4 godziny temu, Aza* napisał:

Wystarczy odgrywać rp i widzieć co robi w tym momencie frakcja samd kobieto macie znacznik na mapie niebieski, więc F11 wystarczająco dużo o tym mówi, po co ci dowody jak, tak czy siak są one nieakceptowane przez ciebie, więc wróć na ziemię.

W dniu 8.10.2024 o 19:54, Kr3dka napisał:

Nie wydaje mi się, żeby komentarze pod materiałem służyły do kłótni. Rozwiążcie swój spór gdzie indziej.

Myślę, że nikt tu nie zamierza rozwiązywać sporów, a po prostu stwierdzać fakty.
ale jak zwykle doskonała relacja ze zdarzenia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin