Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Licytacja] Walton 1.6

TixesTV_Pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano, to znowu Ja! Widzę, że zainteresowanie jak i osiągnięta kwota jest o wiele wyższa niż mi się wydawało. Wyobrażałem sobie, że nie przekroczymy kwoty w wysokości 1500 PLN, a zaczęło się od 2k XD. Z tego powodu planuje jeszcze jedną lub dwie licytacje jakiś furek do 25k w najbliższym czasie na identycznych zasadach. Dzięki za taką przyjemną zabawę.

Przechodząc do tego, o czym chciałem poinformować w tej wiadomości, to to, że z powodu zainteresowania dorzucam dla zwycięzcy ,,licytacji'' jednego z dwóch Waltonów 1.4 (różnią się tym, że jeden ma deski a drugi nie - https://zapodaj.net/plik-Ar09lHnGST ). Wybór wersji Waltona podejmuje zwycięzca w momencie odbioru głównej nagrody. Myślę że jest to Ciekawy prezent, tak więc na ostatnie 24h licytacji zapraszam do ostatecznej zabawy, ponieważ pula się powiększa. Enjoy na ostatniej prostej B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin