Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Flash (565) - licznik, spoiler, ciemna szyba 80%

Firebree
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Flash (565)
ID: 133863
Pojemność silnika: 1600cm3
Przebieg pojazdu: 1163km
Dodatki: kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), przyciemnienie szyb (80%), spoiler
Cena: 90.000PLN do negocjacji
Coś od siebie: Mały wariat z potencjałem tuningowym. 
SS’y: Flash.png.74074ef3b68e9d90104f0d7249f1ce76.png

Mamy poniedziałek (21.10.2024), nikt nie dał wyższej kwoty, tak więc tym samym Dinka Flash o ID 133863 zostaje sprzedany @999velocity za kwotę 80tyś PLN.

@999velocity Możesz mi napisać na PW, kiedy będziesz dostępny na serwerze.

Po wylicytowaniu samochodu w dniu 19.10.2024 za kwotę 80.000PLN, a następnie od tego samego dnia, do dziś 21.10.2024, nie poinformował Pan o zakupie innego pojazdu, co czyniło Pana ofertę nadal aktualną.
Ofertę która jest dla mnie korzystna, co spowodowało moją akceptację.

Pisząc tuż po mojej odpowiedzi, dotyczącej sprzedania Panu samochodu za kwotę 80k, że Pan jest w posiadaniu innego samochodu i rezygnuje z licytacji, narusza Pan zapis z regulaminu mówiący, cytuję:.
"

§6a
Wylicytowanie pojazdu zobowiązuje do jego kupna.

§6b
Obowiązuje całkowity zakaz jakiegokolwiek wycofywania się ze swoich ofert bądź ich edytowania.

"

Nadmienię, że wątek wcale nie istniał więcej niż 3doby, co nie czyniło go nieważnym lub "przeterminowanym". Dlatego też miałem całkowite prawo do odpowiedzenia na pana ofertę do dnia dzisiejszego.
Tym samym domagam się realizacji zakupu mojego samochodu za wylicytowaną, przez Pana kwotę, w przeciwnym razie będziemy szukać sprawiedliwości w Dziale "Skargi na graczy"

@999velocity

Edytowane przez Firebree
Dodanie oznaczenia gracza 999Velocity

• Administrator

Gdzie jest wzmianka o tym, że jest to licytacja pojazdu? Gracz miał prawo do wycofania się z oferty. Z ofert nie można się wycofywać tylko i wyłącznie podczas licytacji, a z tego co ja widzę to jest to zwykłe ogłoszenie, a nie licytacja, więc gracz nie ma obowiązku kupna owego pojazdu. Dodatkowo mija 3 dzień od wystawienia ogłoszenia, więc zgodnie z tym temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin