Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: LirycznyDewastator

m2hb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: m2hb

Nick oskarżonego członka frakcji: LirycznyDewastator

Powód napisania skargi: Przyjmowanie drugiego klienta w trakcie trwania kursu/nadrabianie trasy

Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=Zui6itsdpHU

Opis Sytuacji: Będąc przed kopalnią zamówiłem taksówkę, żeby dostać się do Las Venturas. Moje zlecenie przyjął pracownik @LirycznyDewastator. Po dotarciu na miejsce, określiłem punkt docelowy i wyruszyliśmy w drogę. Z nieznanego mi powodu kierowca po przebyciu około połowy trasy nagle zawrócił, nie argumentując w żaden sposób swojego zachowania. Jak widać w załączonym dowodzie, powrócił na teren kopalni, żeby przyjąć drugiego klienta. Stwierdziłem, że dalsze kontynuowanie tego kursu nie ma dalszego sensu, więc wysiadłem i wezwałem kolejną taksówkę.

Witam tak taka sytuacja miała miejsce próbowałem się z graczem skontaktować w jakiś sposób i go przeprosić lecz miał zablokowane pm. Wiem że taka sytuacja jest niedopuszczalna i nie powinna mieć miejsca. Z tego miejsca gracza przepraszam 

• 3 tygodnie później...

Witam, przepraszam, że skarga jest rozpatrywana dopiero teraz. @LirycznyDewastator oglądając nagranie nie rozumiem dlaczego postąpiłeś w ten sposób, zamiast dokończyć kurs zabierasz się za nowy. Podsumowując skarga jest jak najbardziej słuszna i takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. Z racji, że jest to twoja taka pierwsza sytuacja otrzymujesz wpis do ostrzeżeń oraz proszę o zwrócenie kosztów kursu dla gracza @m2hb

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin