Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Domek z podjazdem - Palomino Creek - ID 814

Oskyyy.ijo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Domek z podjazdem
ID nieruchomości: 814
Cena za dobę: 180 PLN / doba 
Cena: 75K do negocjacji!
SS’y: https://imgur.com/BCXzxha
Sposób kontaktu: forum, discord 
Coś od siebie: Czy marzysz o własnym kącie, gdzie w ciszy możesz zjeść całą pizzę i nikt Ci nie przerwie? Mam dla Ciebie coś specjalnego!
Domek z podjazdem ID 814 - to miejsce, w którym marzenia stają się rzeczywistością (a przynajmniej miejscem do spania)! 

Główne zalety tego domu: 
1. kuchnia - tutaj przygotujesz pyszne potrawy.. albo po prostu podgrzejesz resztki z wczorajszego obiadu. Kto by się tym przejmował? 
2. salon - miejsce, w którym nie tylko przyjmiesz gości, ale także nauczysz się sztuki obiegania ich wzrokiem, gdy będą chcieli odebrać Twój ostatni kawałek pizzy
3. ogród - idealny do upraw ziół, które nigdy nie wyrosną, ale przynajmniej masz wymówkę, by kupić więcej doniczek, bądź po prostu zaparkować swój pojazd!
4. garaż - a raczej dwie bramy garażowe, odkąd pamiętam to się nie otwierały, ale pamiętaj, auto możesz postawić przed domem - niech sąsiad zazdrości!

Cena: Cena jest do rozsądnej negocjacji! Pamiętaj, że na pewno ten dom nie kosztuje więcej niż Twój miesięczny przegryw w kasynie! 

Dlaczego warto kupić ten dom?
Wiesz, lepszy dom na środku mapy, niż ciasna kawalerka w centrum jednego z miast. Poza tym, kiedy już go kupisz, możesz zaprosić mnie na parapetówkę - obiecuję przynieść chipsy! 

Nie czekaj! Napisz do mnie na forum lub discordzie i przekonaj się, że marzenia o własnym „gniazdku” są na wyciągnięcie ręki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin