Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja w szeregi organizacji Family Drivers - Listopad-Grudzien 2024

Nenil.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

bRqnf6l.png

Witamy serdecznie, z dniem dzisiejszym zostaje otwarta rekrutacja do organizacji o nazwie Family Drivers. Zapraszamy do obejrzenia filmu promującego naszą organizacje.
Miłego czytania, a także zapraszamy również do składania podań.

aT4Imma.png

• Świetną atmosferę wewnątrz organizacyjną, która zapewni Ci miłe spędzanie rozgrywki na serwerze.
• Wewnątrz organizacyjne Konkursy/Eventy organizowane przez Zarząd.
• Największą bazę organizacji w Los Santos w dzielnicy Vinewood.
• Dużo pojazdów wysokiej klasy, które są do dyspozycji każdego członka organizacji.

UyOUD3u.png

• Skończone 14 lat. 
• Minimum 2000 LP na serwerze. 
• Minimum 100 godzin spędzonych na serwerze. 
• Zapoznanie się z regulaminem organizacji. 
• Posiadanie komunikatora Discord.

wJ8VMW4.png

Spoiler

Login: <Tutaj wpisz swój login>.
PID: <Tutaj wpisz swój PID>.
Imię: <Tutaj wpisz swoje prawdziwe imię>.
Ilość LP: <Tutaj wpisz ile posiadasz LP na serwerze>.
Ilość przegranych godzin: <Tutaj wpisz ile posiadasz przegranych godzin na serwerze>.
Czy zapoznałeś się z regulaminem organizacji? <Tak/nie>
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: <Tak/nie, natomiast jeśli tak - napisz jakiego typu są te kary (n
Napisz coś o sobie: <Napisz coś o sobie, minimalnie 3 rozbudowane zdania.>
Identyfikator Discord: <podaj nazwe użytkownika discord.>

Dlaczego akurat nasza organizacja? <Tutaj wpisz co Cię skusiło do napisania podania do naszej organizacji>.

5NwxCmt.png
TDyfgFL.png

Wspominanie zarządowi o rekrutacji lub o rozpatrzenie podania jest równoznaczne z jego odrzuceniem. 

W momencie, gdy podanie zostanie przyjęte, pod postem osoby pojawi się odpowiednia informacja. 

Planowane zamknięcie rekrutacji: 30.11.2024, 20:00.

Serdeczne pozdrowienia od Zarządu Organizacji.
@Pawi.
@SpeedPower
@Macio717
@Nenil.gg
@leworensky
@Refelek*
@Frapis.bambi_g

Edytowane przez Frapis.bambi_g

Login: Kasztan^^
PID: 162125
Imię: Dawid
Ilość LP: 2800+
Ilość przegranych godzin: 165
Czy zapoznałeś się z regulaminem organizacji? Tak
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: Tak, 3 krotne zabranie prawka kilka lat temu
Identyfikator Discord: Dobrich#9971
Napisz coś o sobie: Nazywam się Dawid, mam 20 lat, powróciłem na 4Life po 2 letniej przerwie. Interesuje się w głównej mierze motoryzacją oraz informatyką. Na serwerze posiadam konto od 2019 roku i zamierzam na dluższy, blizej nie okreslony okres czasu wrócić na serwer.
Dlaczego akurat nasza organizacja? Interesuje się motoryzacją, nazwa przykuła moje oko dlatego apeluje o pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji.

Z góry dzięki. 

Login: Shou
PID: 91166
Imię: Mateusz
Ilość LP: 3092
Ilość przegranych godzin: 97, dobicie 100 to mrugnięcie okiem
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: Tak, kilka lat temu raz zabrane prawko
Identyfikator Discord: x7rn
Napisz coś o sobie: No siema, wróciłem do sceny mta po kilku latach przerwy, wolny czas spędzam na grach, jak każdy z nas. Planuje trochę pograć na serwerze, nie wiem jak długo czy krótko, raczej jak gdzieś mi się podoba to zostaje na długo. Nie wiem co napisać jako 3 zdanie więc sobie daruje, pozdro.
Dlaczego akurat nasza organizacja? Szukam dobrego klimatu, fajnych ludzi czy to wspólnej gierki, czy do pomocy. A nie ma lepszego miejsca do tego.

Login: xBarti
PID: 7958
Imię: Bartosz
Ilość LP: 15k
Ilość przegranych godzin: 1730 godzin
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: Tak, w mojej 9 letniej karierze były kary w postaci mute, zabranych praw jazdy itd..
Identyfikator Discord: BarteG#2487
Napisz coś o sobie: Cześć, nazywam się Bartek, pochodzę z woj. Śląskiego i interesuje się motoryzacją oraz służbami mundurowymi. Na codzień jestem spokojnym i towarzyskim człowiekiem z poczuciem humoru co by nie było za sztywno ;x
Dlaczego akurat nasza organizacja? Po prześledzeniu subfora Waszej organizacji, doszedłem do wniosku, że wyglądacie na ogarniętych chłopaków więc stwierdziłem, że złoże podanie. Szukam też od jakiegoś czasu organizacji z dobrym klimatem bo wielu organizacją niestety go brakuje...

Login: Kameleon.
PID: 228961
Imię: Patryk
Ilość LP: 22261
Ilość przegranych godzin: 1747 godz. 38 min.
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: Nie byłem, pomimo 4 lat na serwerze.
Identyfikator Discord: kameleon.
Napisz coś o sobie: Uszanowanie nazywam się Patryk, mam 25 lat na serwerze gram od 4 lat, interesuję się służbami mundurowymi, grami oraz moją kobitą. Lubię słuchać muzyki, lawetować i kopać na kopce. Moim ulubionym gatunkiem filmowym są horrory.
Dlaczego akurat nasza organizacja? W organizacji mam wielu znajomych, macie świetną atmosferę i z pewnością odnalazłbym się w niej. Chciałbym być częścią waszej rodzinki.

Login: TheMobileQ
PID: 242098
Imię: Patryk
Ilość LP: 15014
Ilość przegranych godzin: 921 godz. 18 min.
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: Niestety, ale tak zerowanko konta, gdyż miałem perma ale warunkowo na zdjęcie było zer
Identyfikator: p_a_trykos
Napisz coś o sobie: Tak jak wyżej napisałem mam na imię Patryk mam 22 lata, a co do hobby może zacznę od tego, że lubię chodzić po lumpach. Moje zainteresowania to wędkarstwo, pożarnictwo, piłka nożna. Uwielbiam wychodzić ze znajomymi na miasto i odwalać fajne akcje.
Dlaczego akurat nasza organizacja? Byłem chyba już w całkiem sporej ilości organizacji, ale nie zagrzałem dłużej miejsca niż ok 2-3 miesiące i szukam takiej odpowiedniej org dla siebie.

Login:  BiselOfsalf
PID: 130271
Imię: Piotrek
Ilość LP: 2603
Ilość przegranych godzin: 304godzin
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: kiedys zdarzylo sie wyłapac zabrane prawko albo mute raz czy dwa ;/
Identyfikator Discord: TOP3WPL
Napisz coś o sobie: siemka, wrocilem na 4lifea tydzien tamu po 3 letniej przerwie i z checia dolaczyl bym do organizacji zeby fajnie urozmaicic czas na serwerze. Prywatnie prowadze warsztat samochodowy. pozatym to ogolnie gronda cuda na kiju a wieczorkami gra sie w mta;}
Dlaczego akurat nasza organizacja? nazwa i temat organizacji przykuł moj wzrok i postanowilem zlozyc podanie, dzieki 

Edytowane przez BiselOfsalf

Login: Blanciorgigancior1121
PID346179
Imię: Oskar
Ilość LP: 21k
Ilość przegranych godzin: 630h+
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: Tak
Identyfikator Discord: Dobrich#9971
Napisz coś o sobie: Mam na imię Oskar mam 18 lat uczęszczam do straży pożarnej  gram już na serwerze sporo i ogarniam serwer 
Dlaczego akurat nasza organizacja? Interesuje się motoryzacją, nazwa przykuła moje oko dlatego apeluje o pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji z pozdrowieniami od Oskara

W dniu 5.11.2024 o 18:55, Nenil.gg napisał:

bRqnf6l.png

Witamy serdecznie, z dniem dzisiejszym zostaje otwarta rekrutacja do organizacji o nazwie Family Drivers. Zapraszamy do obejrzenia filmu promującego naszą organizacje.
Miłego czytania, a także zapraszamy również do składania podań.

aT4Imma.png

• Świetną atmosferę wewnątrz organizacyjną, która zapewni Ci miłe spędzanie rozgrywki na serwerze.
• Wewnątrz organizacyjne Konkursy/Eventy organizowane przez Zarząd.
• Największą bazę organizacji w Los Santos w dzielnicy Vinewood.
• Dużo pojazdów wysokiej klasy, które są do dyspozycji każdego członka organizacji.

UyOUD3u.png

• Skończone 14 lat. 
• Minimum 2000 LP na serwerze. 
• Minimum 100 godzin spędzonych na serwerze. 
• Zapoznanie się z regulaminem organizacji. 
• Posiadanie komunikatora Discord.

wJ8VMW4.png

Pokaż ukrytą zawartość
  Pokaż ukrytą zawartość

Login: <Tutaj wpisz swój login>.
PID: <Tutaj wpisz swój PID>.
Imię: <Tutaj wpisz swoje prawdziwe imię>.
Ilość LP: <Tutaj wpisz ile posiadasz LP na serwerze>.
Ilość przegranych godzin: <Tutaj wpisz ile posiadasz przegranych godzin na serwerze>.
Czy zapoznałeś się z regulaminem organizacji? <Tak/nie>
Czy byłeś/aś karany na serwerze?: <Tak/nie, natomiast jeśli tak - napisz jakiego typu są te kary (np. zabrane prawo jazdy, mute>.
Identyfikator Discord: <np. Pawi#9231>.
Napisz coś o sobie: <Napisz coś o sobie, minimalnie 3 rozbudowane zdania.>
Dlaczego akurat nasza organizacja? <Tutaj wpisz co Cię skusiło do napisania podania do naszej organizacji>.

5NwxCmt.png
TDyfgFL.png

Wspominanie zarządowi o rekrutacji lub o rozpatrzenie podania jest równoznaczne z jego odrzuceniem. 

W momencie, gdy podanie zostanie przyjęte, pod postem osoby pojawi się odpowiednia informacja. 

Planowane zamknięcie rekrutacji: 30.11.2024, 20:00.

Serdeczne pozdrowienia od Zarządu Organizacji.
@Pawi.
@SpeedPower
@Macio717
@Nenil.gg
@leworensky
@Refelek*

Edytowane przez Stiletto420
.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin