Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Pozegnanie oskarżony przez Black*Devil

HeartDarkes
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na pracownika Pozegnanie oskarżony przez Black*Devil

Twój nick: Black*Devil
Nick osoby oskarżonej: Pozegnanie
Powód napisania skargi: Nie sluszne zabranie auta na pp, Auto perfekcyjnie zaparkowane przed lawetami na parkingu bilet opłacony wracam do auta a tu auta nie ma co to ma być za przekraczanie  uprawnień  ;d?
Dowody: https://imgur.com/a/l1jgirP oraz logi [2024-11-07 13:00:10] [Output] : * Bilet zostaĹ‚ pomyĹ›lnie opĹ‚acony do 14:00.
[2024-11-07 13:00:12] [Output] : * Bilet został pomyślnie opłacony do 14:30.
[2024-11-07 13:00:14] [Output] : * Bilet został pomyślnie opłacony do 15:00.
[2024-11-07 13:00:25] [Output] : * Bilet został pomyślnie opłacony do 15:30.
[2024-11-07 13:00:28] [Output] : * Bilet został pomyślnie opłacony do 16:00.

Edytowane przez Black*Devil

Dobry, zabranie auta na pp było słuszne lecz za złą kwote, miało być 1k PLN a dałem ci za 500 PLN ponieważ nie dopatrzyłem się jednej rzeczy w taryfikatorze, a auto nie było oplacone od 19min gdzie na spokojnie było można to zrobić. https://imgur.com/a/ewyxrF0

No chyba nie bardzo zobacz ss kiedy zaparkowany kiedy zabrany i zobacz logi ze byl oplacony wiec :) tłumaczenie ze zle w taryfikatorze zobaczyles masz uprawnienia do zabrania pojazdu nawet jak jest oplacony popełniłes błąd niech admin sprawdzi logi ze auto bylo oplacone tyle mam do powiedzenia .

Poruszałeś się autem po opłaceniu biletu to bilet nie został uznany, wracając na parking powinieneś drugi raz opłacić ponieważ na ss'ie dobrze widać że używałeś go o 13:29 ostatni raz oraz od tamtego razu nie był opłacany. Logi tutaj nie mają za dużego znaczenia gdy autem się poruszałeś po zapłacie za parking.

Za każdym razem jak opłacam do danej godziny i wracam zawsze nadal jest opłacony sprawdź to sobie co do twojej wypowiedzi jeszcze to sprawdziłem i normlanie jak wróciłem i był opłacony, albo z twojej winy albo bug. 

@Pozegnanie Myślę ze oddasz 500 i będzie git z mojej perspektywy zarząd bądź Admin to powinien ogarnąć bo z obydwu stron są dowody ze nikt nie zawinił czymkolwiek ja musiałem bulić many i z buta machać po kilku kursach gdzie zapłaciłem ;D.

9 godzin temu, Black*Devil napisał:

@Pozegnanie Myślę ze oddasz 500 i będzie git z mojej perspektywy zarząd bądź Admin to powinien ogarnąć bo z obydwu stron są dowody ze nikt nie zawinił czymkolwiek ja musiałem bulić many i z buta machać po kilku kursach gdzie zapłaciłem ;D.

Bądźmy poważni, kazdy zrobił jak uważał więc nie widze na oddwanie kasy ale jak już tak ci szkoda to moge oddać połowe bo i tak nie widze sensu oddwania całej kwoty oraz dalszego ciągniecią tematu.

@Pozegnanie To niech zarząd poczyni jakieś działania w tym temacie albo administracja a nie ze my tu dyskutujemy, Chyba po to są skargi Tak czy nie, Widocznie poczuwasz się do winy. Miłego wieczoru to moja ostatnia wypowiedź w danym temacie.

• Starszy Administrator

Zgodnie z przedstawionym zrzutem ekranu, pojazd nie był opłacony, więc nie możemy tutaj mówić o winie Adepta. Jeśli chodzi o kwotę, Adept powinien zastosować inną stawkę i zostanie za to upomniany.

Co do całej reszty, jeżeli uważasz że to błąd serwera, to proszę to zgłosić w odpowiednim dziale na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin