Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Symcio , SMARK , macias* - oskarżony przez SG_Venti.

venti.rar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Symcio @SMARK @macias*

Data i godzina zdarzenia:08.11.2024 o godz ok. 23:00

Pełen opis sytuacji: Uciekając od policji funkcjonariusz SMARK bezpodstawnie staranował mnie gdy próbowałem skręcić. ( przez to oznaczam Symcia i maciasa bo to oni mnie ostrzeliwali ale głównie SMARK jest winny). Mam wpełni nagranie i po ogladnięciu nie było żadnej kolizji wczesniejszej.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

(fragment kolizji i ostrzeliwania bo plik jest za duży) https://imgur.com/a/MW3HY1C

Ja, SG_Venti. Zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Detective III macias* - San Andreas Police Department.

Dowodziłem działaniami pościgowymi a więc opiszę jak wyglądało to z mojej strony. Dołączyłem się do pościgu kiedy zgoda na kolczatki była już wydana, po krótkiej chwili usłyszałem od jednego z officerów, iż staranowałeś gracza, wobec tego niezwłocznie dołożyłem do tego zgodę na wystosowanie ostrzału w Twoim kierunku (taran gracza to bezpośrednie zagrożenie jego życia). Przechodząc dalej, na podstawie tego, że wiem jak wyglądają pościgi prowadzone przez Ciebie i wydane wcześniej zgody (zgody na kolczatki oraz ostrzał nie są wydawane bezpodstawnie) postanowiłem dołożyć do tego zezwolenie na skracanie Tobie zakrętów, i tak jak na powyższym nagraniu jest ukazane officer skorzystał z takiego pozwolenia które było wydane w pełni zasadnie i regulaminowo. Powtarza się sytuacja sprzed kilku tygodni gdzie Ty twierdzisz że żaden taran nie miał miejsca i ostrzał w Twoim kierunku był całkowicie bezpodstawny, a ja interpretuje to w ten sposób, że pościg całkowicie nie poszedł po Twojej myśli (zazwyczaj wodujesz pojazd i bezproblemowo uciekasz sobie helikopterem a tym samym unikasz kary) a tutaj nie poszło tak jak sobie to zaplanowałeś. Ode mnie tyle, poczekajmy na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin