Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: SirHerbatnik*

rogis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: rogis

Nick oskarżonego członka frakcji: @SirHerbatnik*

Powód napisania skargi: Brak zapłaty za spowodowaną kolizję z winy oskarżonego, oraz nieodpowiednie zachowanie w stosunku do drugiego gracza, totalny brak kultury.

Dowody: https://imgur.com/a/YayWxkG image.png.21117e9d5b5529ff7d676c86647c6734.png

Opis Sytuacji: Uberowałem, gracz poprosił mnie, abym podwiózł go na przechowalnie. W drodze do niej, oskarżony postanowił bez zawahania zwolnić i skręcić na środku drogi nie patrząc czy ktoś jedzie z naprzeciwka. Po sytuacji oskarżony zachowywał się bardzo nieprofesjonalnie i niekulturalnie na prywatnym czacie.

Edytowane przez rogis

XD

Uszanowanie Panie, Sergeant I 

Wszystko wszystkim, ale polecam jeszcze wiecej jechać w terenie zabudowanym bulletem to raz, bo nie widac przy takiej predkosci że jedziesz z daleka w momencie gdy ktoś skreca do klienta, po drugie przy takim uderzeniu z twoją predkoscią odleciałbym, a nie zjechał normalnie ze swojego pasa do klienta. 
U mnie nie było takiej sytuacji widocznej, bo bym normalnie zapłacił, poprosiłem Cię o imgura, bo nic o takiej sytuacji nie wiedziałem, wolałeś przykozaczyć odpowiadając "nie mam zamiaru nic ci wysyłać", wiec postanowiłem nic Ci nie dawać jeśli sam nie potrafisz polubnie rozwiązać sprawy.
Według mnie jest to zwykłe desynchro serwera i wina leży po obu stronach, czekam na odpowiedz Zarządu  :)

Edytowane przez SirHerbatnik*

Fakt faktem, mogło być to desynchro, jednak pomijając kolizję, zachowałeś się nie w porządku co do mnie pisząc mi rzeczy w stylu "typowy sapd XD" "popłacze sie i tyle" uważam, że nie jest to godne reprezentowanie frakcji i powinieneś podejść do sytuacji z większym profesjonalizmem. Dodatkowo przypomnę, że zatrzymałeś się na zakazie co podchodzi pod łamanie KRD Tyle ode mnie, również czekam na rozpatrzenie skargi, pozdrawiam.

Edytowane przez rogis

15 minut temu, rogis napisał:

Dodatkowo przypomnę, że zatrzymałeś się na zakazie co podchodzi pod łamanie KRD Tyle ode mnie, również czekam na rozpatrzenie skargi, pozdrawiam.

Szukaj wiecej zaczepek do tego nagrania, znak nie tyczy miejsca w którym sie zatrzymałem tylko wjazdu oraz wejscia do was (poprawiam masz racje podaną poniżej, nie widziałem tego drugiego od strony gdzie pokazałeś.)

Edytowane przez SirHerbatnik*

Witam, podsumowując całą skargę. Po nagraniu wnioskuje, że taran @SirHerbatnik* jest wynikiem desynchronizacji serwera, taksówka w żaden sposób nie odleciała po zderzeniu z Bulletem. Druga kwestia, @SirHerbatnik* niektóre zwroty, które napisałeś, nie powinny paść w stosunku do innego gracza, tak samo pisanie pod skargą ''XD''. Odnośnie do znaku zakazu zatrzymywania się, zgodzę się z osobą składającą skargę, że popełniłeś błąd, zatrzymując się tam. Zakaz obowiązuje na całej długości chodnika, jak i jezdni, w takim przypadku powinieneś stanąć po drugiej stronie od znaku. Skargę zatwierdzam, @SirHerbatnik* otrzymujesz wpis do ostrzeżeń. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin