Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Prezes_* - oskarżony przez SzoosTi.jpg

SzoosTi_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Prezes_*
    Data i godzina zdarzenia: 11.11.2024 19:45
    Pełen opis sytuacji: Przy bazie SAAF był jakiś strajk czy Bóg wie co tam się działo, stałem sobie grzecznie przy bramie i nic nie robiłem (stałem na animce /msza2), oczywiście wszyscy byli ciągle przeganiani i pacyfikowani, po czasie podeszło do mnie dwóch SAPD'ów i oznajmiło mi, że nie jest to zbytnio dobre i bezpieczne miejsce na modlitwę. Napisałem, że nie ma problemu i grzecznie odszedłem. We wcześniejszym pacyfikowaniu brał udział mój kolega Gl0snik, który siedział ze mną na discordzie. Jako jedyny z grupy graczy zaliczył jakiegoś buga i nie mógł się w ogóle ruszyć z miejsca (co widać na klipie). Napisał reporta, lecz przez ten chłam, który ma miejsce na 4life nikt nie przyjmował reporta - na miejscu był supporter kvmykk.ogf. Postanowiłem do niego podejść i poprosić go o pomoc. W tym czasie zostałem skuty bez słowa przez gracza Prezes_*, wsadzony do radiowozu bez słowa, a po 10 minutach zostałem wywieziony do więzienia i wsadzony na 15 minut.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/ZPPRRYN

Edytowane przez SzoosTi.jpg

Witam, Sergeant I Prezes_* San Andreas Police Department.

Z racji, że były zamieszki był rozkaz powalania wszystkich którzy będą znajdowali się na drodze, akurat ruszaliśmy na przód a Ty się tam znajdowałeś co widać na nagraniu. Dobrze widziałeś, że były wydawane polecenia o rozejściu się.

Nie zwróciłem uwagi z kim i co pisałeś w tym momencie, równie dobrze mogłeś napisać do innego suporta o pomoc nie wchodząc w linie frontu.

Ode mnie to tyle. Pozdrawiam 

17 godzin temu, Prezes_* napisał:

Nie zwróciłem uwagi z kim i co pisałeś w tym momencie, równie dobrze mogłeś napisać do innego suporta o pomoc nie wchodząc w linie frontu.

Po zakuciu mnie przez Ciebie upominałem się 3 razy, że nie uczestniczę w tym przedstawieniu i chciałem tylko pomóc Gl0snikowi - miałeś czas żeby się do tego ustosunkować.w

To do którego supporta podszedłem i zwróciłem się o pomoc to moja sprawa, reporty w dniu wczorajszym były rozpatrywane po 10-15 minutach, a kvmykk.ogf był na miejscu - dodatkowo na randze Support, więc chyba logiczne że był od razu brany pod uwagę co do pomocy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin