Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy - Doświadczony Budowlany Crunchips*.

Crunchips*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Crunchips*

Login: M3lonik

Data wydalenia z frakcji: 09.08.2023 (1 rok i 3 miesiące)
Powód wydalenia z frakcji: Napisanie podania do innej frakcji, będąc wciąż w San Andreas Road Assistance.
Wyjaśnienia: 

Dobry Wieczór/Dzień Dobry,

Chciałbym odnieść się do swojej sytuacji i konsekwencji, jakie zostały na mnie nałożone w związku z odejściem z frakcji San Andreas Road Assistance oraz złożeniem podania do innej frakcji, będąc wciąż jej członkiem. Rozumiem, że to było nieodpowiednie zachowanie z mojej strony i zdaję sobie sprawę, że moje odejście naruszyło regulamin frakcji SARA. Przepraszam za swoje wcześniejsze zachowanie i jestem świadomy jakie konsekwencje mogłem ponieść.

W pełni rozumiem i przyjmuję nałożoną karę i wpisanie mnie na Czarną Listę, lecz jednocześnie chciałbym wyrazić pełną skruchę. Zapewniam, że wyciągnąłem wnioski oraz refleksję z tej sytuacji i nigdy więcej nie dopuszczę się do tego. Była to dla mnie cenna lekcja, która na zawsze zostanie mi w pamięci. Jak to mówią, "człowiek uczy się na błędach". Chciałbym przeprosić Was i myślę, że możecie mi ponownie zaufać. Zapewniam Was, że podobne sytuacje nie będą miały już miejscaZ perspektywy czasu wiem, że powinienem był rozstać się z frakcją w pełni zgodnie z regulaminem, zanim zdecydowałem się na próbę dołączenia do innej frakcji na 4Life. Jeszcze raz przepraszam za swoje nieprzemyślane wcześniej działanie oraz za to, że zawiodłem moich znajomych i inne osoby z frakcji, z którymi codziennie wyjeżdzałem na patrole lawetą, holując pojazdy, które stały nieodpowiednio lub były źle zaparkowane. Dziękuję wszystkim osobom które mnie wspierały. Zdaję sobie sprawę, że to co zrobiłem było nieodpowiedzialne. Przepraszam cały Zarząd frakcji.

Zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej apelacji i jeśli to możliwe, zdjęcie mnie z Czarnej Listy San Andreas Road Assistance. Głęboko żałuję swojego błędu i liczę na szansę, by móc odbudować swój wizerunek w grze.

BMA: Nie

Edytowane przez Crunchips*

Cześć.

Myślę, że czas który odczekałeś jest wystarczający i zrozumiałeś, że nie powinieneś tak robić. Także jestem ZA zdjęciem Ciebie z czarnej listy.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin