Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Felajpe123.gsf oskarżony przez santi.pdf

santi.pdf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: santi.pdf
Nick osoby oskarżonej: @Felajpe123.gsf
Powód napisania skargi: Nieprofesjonalne zachowanie adepta podczas pełnionej służby, prowokacje.
Dowody: [2024-11-11 23:51:48] [Output] : Felajpe123.gsf [429]: oj jacy teraz posłuszni

Proszę  bardzo staliście mi przed Lawetą Nie dawaliście Wyjeżdżać z posesji SirHerbatnik* Na odholowanie Pojazdów Które zostały u niego zaparkowane z racji Wczorajszego Strajku więc proszę mi tu nie mówić mam klipy Jak mnie blokowali Lecz nie mam klipa jak mi stałeś na lawecie A Napisałem tak po Przetepaniu Się do mnie Supporta: Pozdrawiam Serdecznie 

ale ja nie blokowalem zadnej lawety, to inni stali ja sb biegalem po posesji @SirHerbatnik* bo moge ó niego bo mi pozwala hyba ale urazilo mnie to co napisales, bo nie jestem posluszny adeptowi i wgl smutno mi bylo i pisze skarge bo ty tak pisac nie mozesz co??

nie wiem o co ci chodzi ziom, ja pisze skarge bo ty napisales porowkacyjnie i nie milo na sluzbie i do tego sie nie odniosles tylko do tego ze niby na jakiejs lawecie stalem albo blokowalem ale to nie o to chodzi ziom, poza tym jakbym stal na niej to bym ci nie blokowal przejazdu ja nie jestem schrodinger ja nie jestem tu i tam czy jak on sie nazywal ok kumasz?

• Starszy Administrator

W dalszym ciągu nie widzę rozwinięcia powodu skargi przez oskarżającego, o który prosiłem.

W całej skardze brakuje konkretów, a jedynie pojawiają się spekulacje (dostarczono zaledwie 1 log), na tej podstawie nie jestem w stanie określić czy ów wiadomość mogła być prowokacyjna lub łamać jakiekolwiek inne zasady.

Nawiązując do przedstawionych dowodów - skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin