Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o usunięcie z “czarnej listy”

Montana.*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo, Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji oraz usunięcie mojego nazwiska z tzw. “czarnej listy”. Minął już  rok jak nie więcej od umieszczenia mnie na tej liście, co było wynikiem mojego zachowania oraz niedopatrzeń. W tym czasie dokonałem wszelkich starań aby poprawić swoje zachowanie oraz uniknąć  podobnych sytuacji w przyszłości. Przez ostatni rok poprawiłem swoją sytuację psychiczna. Jestem przekonany, że minione wydarzenie było incydentem, który nie odzwierciedla mojego podejścia do odpowiedzialności. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i umożliwienie mi dalszego funkcjonowania bez ograniczeń wynikających z obecności na “czarnej liście”. Liczę, że wykażą się Państwo zrozumieniem oraz dadzą mi szansę na odbudowanie mojej wiarygodności. Z wyrazami szacunku, Montana

• Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych twój wniosek zostaje odrzucony. Mimo, że upłynął dłuższy czas to niestety twój wniosek nas nie przekonał. Musisz bardziej się przyłożyć i udowodnić, że Ci zależy. Następny wniosek możesz napisać po nowym roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin