Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na kvmykk.ogf - oskarżony przez M57D30

M57D30
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: kvmykk.ogf

Data i godzina zdarzenia:  23.11.2024 16:04

Pełen opis sytuacji: Więc tak dostałem minuty które już odsiedziałem dnia 21.11.2024, gracz który mi je dał pisze że to nie jego wina że mi ktoś wpisów nie usunął(to chyba moja wina?). Brak chęci na dokładne przeanalizowanie sytuacji, bądź też zrobienie tego po złości. Totalny brak profesjonalizmu ze strony frakcji.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

[2024-11-21 16:14:31] [Output] : * [19.11.2024, 19:47] Ucieczka przed PD // PO I AcriZ. (Szymol.)

[2024-11-21 16:14:35] [Output] : * [19.11.2024, 20:00] Ucieczka przed PD // PO I Siaczko (Szymol.)

[2024-11-21 16:18:01] [Output] : â’ľ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu + Wjazd na DM + 2 Wpisy w MDT.
[2024-11-21 16:18:01] [Output] : â’ľ Czas, który musisz odsiedzieć to 200 minut/y.

https://imgur.com/a/ueL0ajP

Ja, M57D30 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez M57D30

• Support

Uszanowanie, Police Officer III+1 kvmykk.ogf.

Po zakończeniu pościgu zostałem przydzielony do podliczenia i osadzenia zatrzymanego w więzieniu, z racji iż wtedy miałem strasznie mało czasu śpieszyłem się, i w tym pośpiechu mogłem coś przeoczyć. Rzuciłem szybko okiem na ostatnie kary więzienia, na pierwszy rzut oka nie było widać tam żadnych odsiedzianych wpisów więc nawet nie sprawdzałem dat i przeszedłem dalej do dalszych czynności - tu faktycznie powinienem poświęcić pół minuty więcej, jednak taka sytuacja przydarza mi się właśnie pierwszy raz i nie spodziewałem się szczerze, że padnie teraz akurat na mnie. Żeby Cię drogi oskarżycielu pocieszyć - miałeś problem do mnie, że przez mój brak chęci, czy też "robienie tego na złość" odsiedziałeś godzine dłużej - czyny, które popełniłeś podczas pościgu i tak zapełniły twój czas odsiadki, więc tak naprawde te dwa wpisy różnią się tylko linijką w systemie MDT, bo czasu i tak odsiedziałbyś tyle samo. Na koniec mogę przeprosić jedynie, że przez pośpiech nie sprawdziłem systemu MDT w 100% i obiecać, że następnym razem będę przykładać do tego większą wagę.

Edytowane przez kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin