Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - KSF dawid152

dawid152
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych,

Na czarną listę KSF zostałem wpisany 23.01.2024  z powodu odwalania w trakcie czynnej służby, niegodnego reprezentowania frakcji oraz nagrywania mojego karygodnego zachowania oraz rozpowszenianie innym osobą.

Zdaję sobie sprawę że moje zachowanie w tamtym momencie było nieodpowiednie: Zdaje sobie sprawę że postawiło to moja frakcje SAFD w złym świetle oraz bardzo żałuję mojego czynu, którego się dopuściłem.W dalszym ciągu żałuje tego co zrobiłem i gwarantuje że taka, ani podobna sytuacja z mojej strony się nigdy nie powtorzy.Co mogę mieć na swoją obronę dochodzą do przemyślenia mojego zachowania uważam że nic moja osoba została potraktowana odpowiednio i surowo tak jak powinna . W tamtym okresie myślałem że jest to zabawne jak się przekonałem owy czyn nie był śmieszny tylko żałosny i nie przemyślany co przyczyniło się do zakończenia mojej kariery we frakcji. Lecz proszę o danie mi szansy i aby mógł udowodnić  że się zmienię, moją prośbą jest aby  apelacja  rozpatrzona w pozytywnym świetle.Jedynie co mogę zrobić to zagwarantować że nigdy więcej nie dopuszczę się takiego zachowania oraz z całym szacunkiem chciał bym przeprosić zarząd frakcji SAFD oraz innych pracowników frakcji którzy  zostali zchańbieni przez moją osobę. 

Z poważaniem dawid152

• Administrator

Wspólną decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Od wykroczenia, jakiego się dopuściłeś, minęło zbyt mało czasu, abyśmy mogli Ci ponownie zaufać. Dodatkowo Twoja aktywność na serwerze nie jest zadowalająca, przez co nie mamy jak jednoznacznie stwierdzić, że faktycznie się zmieniłeś. Kolejny wniosek napisz we właściwym dziale po upływie 3 miesięcy od odrzucenia tego wniosku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin