Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjecie z Czarnej Listy KSF - Silny

Silny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam całe Szanowne grono Komisji Spraw Frakcyjnych

Przychodzę do was z wnioskiem zdjęcia mojej osoby z czarnej listy KSF, na którą zostałem wpisany 9 kwietnia 2023 roku z powodu braku szacunku do członka komisji oraz lidera frakcji. Przedstawię te sytuacje z mojej perspektywy.

Podczas urodzin mojej mamy byłem w stanie nietrzeźwym, co przyczyniło się do mojego karygodnego zachowania w stronę członka komisji KSF oraz lidera frakcji. Oczywiście zdaję sobie sprawę , że to nie jest żadne usprawiedliwienie moich czynów z tego dnia i muszę przyjąć to " na klate " , dlatego pragnę przeprosić każdą osobę, która była dotknięta daną sytuacją z moim nieadekwatnym zachowaniem.

Piszę wniosek ponownie ponieważ zależy mi na rozgrywce na waszym serwerze. Praktycznie przez cały ten okres, kiedy jestem na owej czarnej liście KSF , bylem w biznesie San Andreas Armed Forces, gdzie mam przyjemność wykonywać swoje obowiązki sumiennie oraz starannie, ponieważ pragnę udowodnić, że mi bardzo zależy na tym serwerze.

Od danej sytuacji minęło 16 miesięcy , przez które pracowałem nad kontrolą swoich emocji oraz zachowaniem , i jestem przekonany że zrozumiałem swój błąd w 100% i chce wrócić do gry z możliwością bycia w jakiejkolwiek frakcji.

Powiedziano mi przy napisaniu pierwszego wniosku, że mam napisać ponownie wniosek wtedy, kiedy zapoznam się z tematem na forum " Jak napisać wniosek o zdjęcie z czarnej listy". Sądzę, że odpowiednio się do tego przygotowałem.

Z pozdrowieniami Silny

Edytowane przez Silny

• Administrator

Z przykrością informuję, iż Komisja Spraw Frakcyjnych drogą wewnętrznego głosowania postanowiła odrzucić Twój wniosek o zdjęcie czarnej listy. 

Niestety, ale stan trzeźwości nie jest okolicznością w żaden sposób łagodzącą - nie daje Nam to żadnej gwarancji, że takie zachowanie nie powtórzy się w przyszłości. 

Godzinę temu, Silny napisał:

Jak napisać wniosek o zdjęcie z czarnej listy

W dniu 15.07.2023 o 17:37, Byialy* napisał:

Jeżeli nie jest to pierwszy wniosek, prosimy o załączenie odnośników do poprzednich tematów.

Spróbuj ponownie za jakiś czas, gdyż póki co nie odkupiłeś swoich win - nie ma co ukrywać, że Twój "występek" zostanie zapamiętany na długo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin