Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na theemo. - oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @theemo.
    Data i godzina zdarzenia: 5.12.2024 r. godz. 20
    Pełen opis sytuacji: Podczas pobytu na strefie DM wpisałem komendę QUIT, gdy powróciłem na serwer, znalazłem się w więzieniu.
Powód jaki widniał: 

Spoiler

aj8v0Dm.png

Próbowałem porozmawiać z funkcjonariuszem odnośnie tej kary, lecz otrzymałem tylko odpowiedź:

Spoiler

IzUr7T0.png

Po czym funkcjonariusz zablokował wiadomości prywatne:

Spoiler

F0Bo17x.png

Reasumując, zostałem bezpodstawnie wsadzony do więzienia na okres 70m, co ukazują logi poniżej. Nigdzie nie widnieje informacja odnośnie "powalenia" przez FP. Dodatkowo jak można zauważyć zachowanie FP podczas służby nie było profesjonalne - blokowanie wiadomości prywatnych.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

K1J4izy.png

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Support

Witam, Police Officer I theemo.

9 minut temu, baziu napisał:

Podczas pobytu na strefie DM wpisałem komendę QUIT, gdy powróciłem na serwer, znalazłem się w więzieniu.

Podczas akcji na DM strzelałeś w moją stronę z wieżyczki znajdującej się na tyłach Groove Street, podczas gdy drugi funkcjonariusz wbiegał do ciebie i próbował się trafić z tasera postanowiłeś zeskoczyć z wieżyczki. Po tym jak wylądowałeś zostałeś trafiony z tasera, poczym momentalnie zniknąłeś poprzez użycie komendy quit (co zostało potwierdzone przez supporta sprawdzającego logi). 

Etapjyp.jpeg

16 minut temu, baziu napisał:

Reasumując, zostałem bezpodstawnie wsadzony do więzienia na okres 70m,

Reasumując, zostałeś wsadzony (po uprzednim skonsultowaniu się z wyższym stopniem) zgodnie z obowiązującym taryfikatorem.

Z poważaniem, theemo.

9 minut temu, theemo. napisał:

podczas gdy drugi funkcjonariusz wbiegał do ciebie i próbował się trafić z tasera postanowiłeś zeskoczyć z wieżyczki.

Zgadza się, podczas skoku wpisałem komendę, lecz u mnie nie zostałem nigdzie powalony, co ukazują logi. 

10 minut temu, theemo. napisał:

Po tym jak wylądowałeś zostałeś trafiony z tasera, poczym momentalnie zniknąłeś poprzez użycie komendy quit

QUIT'a wpisałem podczas skoku, a nie na ziemi, więc nie wiem w jaki sposób u ciebie zostałem "powalony". 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin