Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na prezentera PAWELOSS, oskarżony przez Kr3dka

Kr3dka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kr3dka
Nick osoby oskarżonej: PAWELOSS
Data zdarzenia: 07.12.2024, około 19:02
Dokładny opis sytuacji: Wysłałem subiektywną opinię na temat audycji prowadzonych przez tego prezentera w temacie do tego przeznaczonym, najwyraźniej nie spodobało się to osobie oskarżonej, która zaczęła wypisywać do mnie na prywatnej wiadomości najeżdżając przy tym na moich rodziców i kwestionując wychowanie mojej osoby przez nich.
Dowody: https://imgur.com/a/ngQLEoB

Uszanowanie @Kr3dka Pierwszy raz spotykam się z osobą, która to opiniuję w ten sposób oceniłem twoje zachowanie na poziomie twoim mojej oceny na forum, którą pragnę również zamieścić ci do skargi, o której nie wspomniałeś. 

Spoiler

Wiele prezenterów prowadzi audycje bardzo fajnie, ale te prowadzone przez PAWELOSS'a są asłuchalne. Dobór piosenek do siebie jest odrażający, a jego mikrofon/głos (nie mam pojęcia co jest tego powodem) jest tragiczny, rzadko co można cokolwiek zrozumieć co on mówi. 

Spoiler

>> Kr3dka [847]: szacunku do drugiej osoby sie naucz chłopcze uczą tego rodzice ale ciebie chyba nie nauczyli a jak nie rozumiesz co mówi się podczas audycji to uszy polecam czyścić
[2024-12-07 19:00:36] [Output] : << Kr3dka [847]: XDDD
[2024-12-07 19:02:27] [Output] : >> Kr3dka [847]: właśnie wychowanie spółczuje twoim potomkom bo jak sie urądzą to kultury całe zero
[2024-12-07 19:02:53] [Output] : << Kr3dka [847]: informuje o skardze na forum
[2024-12-07 19:03:13] [Output] : >> Kr3dka [847]: oczywiście możesz :)

Wyżej pozwolę sobie tu załączyć logi, których ty już nie zaznaczyłeś w wiadomościach po swojej odpowiedzi. 

Jeżeli uraziła cię wypowiedź mojej osoby do twojej oceny na forum, to przepraszam, ale polecam nie oceniać po jednokrotnym ocenianiu kogoś z góry jak to zrobiłeś z poważaniem PAWELO SS. 

Jeżeli nie potrafisz pogodzić się z czyjąś opinią sugerowałbym zamknąć temat twoich ocen, ewentualnie przyjąć taką krytykę na tzw. "klatę" i zrobić coś w kierunku, aby te audycje były lepsze. Nie widzę złego zachowania z mojej strony podczas odpisywania na twoje ofensywne wiadomości w moim kierunku, więc nie widziałem sensu umieszczania ich w skardze.

Godzinę temu, PAWELOSS napisał:

ale polecam nie oceniać po jednokrotnym ocenianiu kogoś z góry jak to zrobiłeś

Natomiast nie rozumiem tej części zdania, dlaczego polecasz mi coś, czego ja nie zrobiłem, a ty już tak sam przyznając się do tego na początku samego wpisu.

Edytowane przez Kr3dka

Tak jak sama nazwa działu wskazuje "Ocena Prezentera" służy on do oceniania prezenterów, ocena nie musi być tylko pozytywna, a prezenter powinien wyciągać wnioski z dobrych jak i negatywnych ocen. @PAWELOSS nie powinien tak zareagować na otrzymaną ocenę, mimo wszystko radio nie jest od rozwiązywania takich problemów. Jeżeli Paweloss cię uraził to moim zdaniem powinieneś napisać skargę w dziale "Skargi na graczy". Z naszej strony Prezenter otrzyma ostrzeżenie. Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin