Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <@MaTiX^> - oskarżony przez <MarekSigma>

MarekSigma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MaTiX^
    Data i godzina zdarzenia: Około 20:00-20:30 dnia 08.12.2024 
    Pełen opis sytuacji: Wjechałem na mechanika przed policją chodź stali chwilkę dłużej, po wjechaniu policjant wysiadł do mnie i kazał mi również opuścić pojazd co widać na nagraniu, następnie wystrzelił w moją stronę serie strzałów z palarizatora tłumacząc się później że nie wiedział dlaczego wysiałem i że mogę mu coś zrobić co jest dla mnie absurdalne, pomijając fakt strzelania do osoby która wjechała  w nieswojej kolei do mechanika.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jfcirJmc2IzBgV56b?invite=cr-MSxRd3gsMTYyNjE1NjA2LA ; https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jfbL2JZJC6Ia7VOpM?invite=cr-MSxSaFosMTYyNjE1NjA2LA  To jak się tłumaczył kłamiąc jest w logach niestety klip mi się nie zapisał.

Uszanowanie Sergeant I MaTiX^ z San Andreas Police Department. 

Zaczynając od początku, wjechałem na teren mechanika, by naprawić swój pojazd. Ustawiając się w kolejce do naprawy, czekałem około 2 minuty. Oskarżyciel w tym czasie poruszał się po terenie mechanika. Gdy skończył się czas oczekiwania, oskarżyciel postanowił ustawić się po drugiej stronie, blokując wyjazd osobie naprawionej. Kiedy zobaczył trochę przestrzeni, postanowił się wepchnąć przede mnie, przez co nakazałem mu się zatrzymać. W taryfikatorze posiadamy mandat za takie wykroczenie, dlatego postanowiłem zainterweniować. Wysiadłem z radiowozu i kazałem zatrzymanemu opuścić pojazd, co uczynił. Lecz na nagraniu można ujrzeć, że zrobił on ruch do przodu skacząc, następnie się odwrócił i ponownie wsiadł do swojego auta. Uznałem to za próbę ucieczki, przez co, przy następnym opuszczeniu pojazdu przez oskarżyciela, postanowiłem go obezwładnić za pomocą paralizatora. Następnie go zakułem i wsadziłem do radiowozu innego funkcjonariusza, gdyż znajdował się obok. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin