Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Refelek* - oskarżony przez Rosolinho

Rosolinho
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Refelek*
    Data i godzina zdarzenia: 16:10  19.12.2924

Pełen opis sytuacji: Dzisiaj około godziny 15:30 zrobiłem pościg, gonił mnie umefor, wjechałem na dm, wsiadłem do helikoptera i zacząłem nim uciekać, gdy zobaczyłem, że leci, za mną 1 helikopter jednostki SWAT, napisałem na chacie organizacyjnym czy byłaby szansa, aby ktoś mi podstawił samochód do dalszej ucieczki. Tak się stało, przesiadłem się do samochodu, ale przechodząc do szczegółów, finalnie zostałem złapany, został podliczony mandat oraz ilość minut, która wynosiła 240, z tego, wiem to maksymalna ilość minut dla gracza bez kartoteki wynosi 200 minut. A więc zadałem pytanie umefor'owi, który mnie wiózł w tym momencie na odsiadkę czy ja mam w ogóle kartotekę, ponieważ nic wcześniej na forum nie widziałem, ten napisał, że jeszcze nie mam, ale już mi ktoś ją wypisuje. Patrzę, forum widzę, że mam kartotekę, lecz została ona wpisana dziś. 19 grudnia 2024 roku, a data założenia kartoteki to 1 listopada 2024 roku. Gdy zapytałem się, dlaczego kartoteka została, wpisana, dziś dostałem informacje od gracza Refelek* do którego kazał mi się kierować umefor.
<< Refelek* [138]: bo zapomnialem wpisac
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

2kKl6Di.png

cTe1JQb.png

LDEwqZG.png

Ja, Rosolinho zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Rosolinho

Captain II Refelek*, San Andreas Police Department.

Kartoteka została faktycznie założona w dniu 1 listopada, jednakże nie została upubliczniona w ten sam dzień na forum. Wynika to z niewielkiego niedopatrzenia, ponieważ nie wpłynęło ono na Twoją niekorzyść względem odsiadywanych minut, ku Twojej korzyści, bo fakt faktem - powinieneś mimo wszystko odsiedzieć 240 minut, lecz ze względu na ten szczegół, postanowiłem Ci upuścić ten wyrok. Pragnę także wspomnieć, że data wpisania na forum nie ma żadnego znaczenia, gdyż głównie liczy się ta w MDT, na forum to tylko informacja dla gracza, w przypadku, gdyby od takowej chciał się odwołać, natomiast to jest możliwe dopiero po upływie 180 dni, co Twojego przypadku nie dotyczy. Uważam, że nic nie zmieniło to w Twoim przypadku i nie ma wpływu na Twoją rozgrywkę, a sam fakt w moim mniemaniu - jest nieznaczny.

To wszystko ode mnie, oczekuję na wypowiedź Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin