Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <HasloDoWifi , Klauss , MKKC> - oskarżony przez <Samos>

samos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: HasloDoWifi , Klauss , MKKC
    Data i godzina zdarzenia: 20.12.2024 około 1 w nocy
    Pełen opis sytuacji: Jechałem z dm na wulkanizacje ponieważ jakiś chłop przebił mi tam opony  jechałem sobie  koło przecho  po czym zaczęła zatrzymywać mnie policja  i udałem głupiego ze nie widzę czatu  i zmierzałem ku mojego celu po dojechaniu na miejsce  funkcjonariusze wmawiali mi ze "pościg" trwał 1min jak byłem w radiowozie skuty to całego zdarzenia było dokładnie 56s. Potem funkcjonariusz MKKC wmówił mi ze trwało to "conaimniej"1.5min z czego na moim dowodzie tyle nie było potem wysłałem im clipa i przeszli do mandatu będzie wszystko w dowodzie sprawy po  tym zdarzeniu dwóch funkcjonariuszy w  wyszli z służby nie wiadomo czemu. Jeszcze dodam  że wmawiali mi ze zaczeli mnie gonić od "zetki" gdzie dopiero pościg zaczął się od przecho. Za stratę czasu i pieniędzy przeznaczonych na pp oczekuje na zwrot. Przypominam że głównie w radiowozie siedziałem za to że  "pościg" trwał ponad 1min według policjantów gdzie było to 54s czyli nie powinienem się tam znaleźć 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:( Daje w dwóch linkach bo nie może w jednym się zmieścić i na yt pisze ze nie mogę więcej niż 15min to dam 2 clipy po 10min.)

Ten link pierwszy https://www.youtube.com/watch?v=cdpTA6ygdtc /// potem te dwa: https://www.youtube.com/watch?v=El2776ernd8 ,https://www.youtube.com/watch?v=AWbu5rKc0Fo

obraz_2024-12-20_023850152.png

Uszanowanie , Police Officer II Klauss z San Andreas Police Department.

Właściwie nie wiem , czego Ty oczekujesz pisząc tą skargę, tymi kłamstwami od samego startu oraz dowodami , które zamieściłem tylko dokładnie pokazujesz , że dobrze wiedziałeś o pościgu nawet kilka razy się obróciłeś czy na pewno jedziemy za Tobą, całą akcję byłeś taki pewny , że ten pościg trwa 38 sekund chyba nam wmawiałeś bo "sprawdzałeś" po czym teraz piszesz , że pościg trwał jednak 56 więc do tej minuty o której Ci na starcie napisałem nie dużo brakuje.

Za te Twoje kłamstwa, że masz wyłączony chat oraz głos w grze dlatego nie widziałeś pościgu policzyliśmy Ci normalnie ucieczkę oraz doliczyliśmy 15 minut więzienia za oszustwo funkcjonariusza.

Ja od siebie już nic do dodania nie mam bo nie ma co tutaj więcej mówić,  może koledzy coś jeszcze powiedzą co mi umknęło czekamy na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin