Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Norberto, oskarżony przez Luj_dl

Luj_dl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Luj_dl

Nick osoby oskarżonej: Norberto

Powód napisania skargi: Witam, o godzinie 18:01-18:03 dnia 23,12.2024 postawiłem swój samochód na bazie naszej organizacji Extreme (baza koło kopalni). Zgodnie z naszym wewnętrznym regulaminem możemy stawiać swoje prywatne pojazdy z tyłu tejże bazy. Pracowałem do 22 na kopce. Po skończonej pracy patrzę i widzę, że nie ma tam z tyłu ani jednego pojazdu. Okazało się, że o godzinie 18:41:40 zostało ono odholowane na parking policyjny. Za powód było wpisane, że zostało to odholowane na życzenie WŁAŚCICIELA terenu. Skontaktowałem się w tej sprawie z właścicielem @pomocnik2000, który napisał jednoznacznie, że nic do sara nie pisał oraz że nie dał nikomu na to pozwolenia. W takim razie dlaczego zostało ono zabrane, skoro legalnie mogło tam stać? Pozdrawiam.

Dowody: https://imgur.com/a/AqtZifq

Edytowane przez Luj_dl
Edycja słowa "gracza" na "pracownika"

Siemka,

Dostałem zgłoszenie, od gracza covidek_, że kilka aut stoi na bazie które nie należą do organizacji. No i spoglądając na suszarkę faktycznie żadne z zabranych przeze mnie aut nie jest przepisane do tej organizacji, nie były one również w żaden uporządkowany sposób ustawione na terenie bazy lecz nie jest to argument tylko informacja dodatkowa. Rozumiem, że nie każdy gracz ma chęć przepisywania swojego pojazdu na organizację. Faktycznie po przeanalizowaniu sytuacji jest w stanie się przyznać do złego powodu odholowania pojazdu ponieważ nie było to na wniosek właściciela posesji a członka organizacji. Nie mam nic więcej do dodania, jeżeli zarząd przychyli się do skargi jestem skłonny zwrócić każdemu komu odholowałem pojazdu pieniądze za wyciągnięcie z PP. Poniżej screen z suszarki.

#edit poprawiłem link bo nie działał

https://imgur.com/a/44pSgyk

Edytowane przez Norberto

Dla mnie jest to po prostu nieznajomość regulaminu frakcji, który jasno mówi, że odholować może tylko właściciel posesji, bądź jeśli właściciel wyrazi na to zgodę. 7 aut legalnie zaparkowanych na naszej bazie zostało odholowanych na przecho oraz pp. Pomijając zachowanie gracza covidek i jego zgłoszenie do sara, które wysłał bezpodstawnie to właśnie ty po przyjeździe na bazę powinieneś wszystko sprawdzić. Kto jest właścicielem i czy gracz o nicku covidek ma pozwolenie (a nie miał). Informacje dodatkowe takie jak nieuporządkowane auta na bazie można sobie darować. Od tego mamy wyznaczone osoby, które tego pilnują i mają do tego pozwolenie, aby w razie w zadziałać. Nie ty tutaj ustalasz nasze wewnętrzne zasady.

Nie chodzi o oddanie pieniędzy, bo same koszty były bardzo, ale to bardzo niskie, tylko o to, że popełniłeś karygodny błąd, zabierając nie jedno, dwa, czy nawet trzy auta. Były ich aż 7. Miłego wieczoru.

33 minuty temu, Luj_dl napisał:

Nie ty tutaj ustalasz nasze wewnętrzne zasady.

Nie ustalam ich i kompletnie nie wnikam w to co macie napisane w waszym wewnętrznym regulaminie.

34 minuty temu, Luj_dl napisał:

Nie chodzi o oddanie pieniędzy, bo same koszty były bardzo, ale to bardzo niskie, tylko o to, że popełniłeś karygodny błąd, zabierając nie jedno, dwa, czy nawet trzy auta. Były ich aż 7.

To o co konkretnie chodzi? Bo skoro nie chodzi o oddanie pieniędzy to nie rozumiem celu skargi, już pomijam fakt, że kontaktowałeś się ze mną poprzez discord informując mnie o skardze.

O co konkretnie chodzi? O popełniony błąd chodzi. 

No tak kontaktowałem się na discordzie, żeby poinformować ciebie o skardze, którą napisałem. Jest taki zapis w regulaminie skarg na pracowników, aby dać znać oskarżonemu. Tylko z dobrej woli napisałem do ciebie i na forum i na dc, bo wiem, że nie zawsze każdy forum odwiedza, a na discordzie ma się od razu powiadomienie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin