Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[KONKURS] Los Santos Kings organizuje konkurs z okazji świąt oraz nowego roku! 70K PLN do wygrania.

solty
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, solty napisał:

Konkurs zostaje zamknięty wyniki ukażą się już dzisiaj w tym wątku lub na moim profilu!

- Losujesz liczbę od 1 do 152 ...
 - Wylosowana liczba to 108.
 - Wylosowana liczba to 98.
 - Wylosowana liczba to 131.

a więc: 
1 Miejsce - @wonderxoxo
2 Miejsce -  @Krystex
3 Miejsce - @Kzer0

Zaszedł pewien błąd nie którzy otrzymali już przelew nie pełny dlatego wonderxoxo dostanie 20k jeszcze Krystex dostał o 20k za dużo (może zostawić) i jedna osoba dostała za darmo 10k też może zostawić Kzer0 otrzyma jeszcze 10k 

Spoiler

Edytowane przez solty

2 godziny temu, solty napisał:

- Wylosowana liczba to 108.
 - Wylosowana liczba to 98.
 - Wylosowana liczba to 131.

a więc: 
1 Miejsce - @Krystex 
2 Miejsce - @wonderxoxo
3 Miejsce - @Kamykowskyyy

Ukryj zawartość

✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Krystex (PID:7129), o kwocie 40000 PLN z konta Konto główne.
Tytuł przelewu: Wygrana
✔ Wykonałeś przelew na konto gracza wonderxoxo (PID:328286), o kwocie 20000 PLN z konta Konto główne.
✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Kamykowskyyy (PID:187719), o kwocie 10000 PLN z konta Konto główne.

Witam serdecznie konkursowiczów oraz organizatora - z racji, że dzisiaj miałem nudny dzień postanowiłem przeliczyć głosy i wychodzi tak:

1 miejsce należy do @wonderxoxo - on jest 108 komentarzem a dopiero wtedy jest @Krystex z komentarzem 98, trzecim miejscem natomiast nie jest @Kamykowskyyy, lecz gracz o nicku @Kzer0     - pozdrawiam serdecznie

28 minut temu, Kendall. napisał:

Witam serdecznie konkursowiczów oraz organizatora - z racji, że dzisiaj miałem nudny dzień postanowiłem przeliczyć głosy i wychodzi tak:

1 miejsce należy do @wonderxoxo - on jest 108 komentarzem a dopiero wtedy jest @Krystex z komentarzem 98, trzecim miejscem natomiast nie jest @Kamykowskyyy, lecz gracz o nicku @Kzer0     - pozdrawiam serdecznie

możliwe że źle ułożyłem miejsca potem to zweryfikuje jeżeli faktycznie popełniłem błąd to kwoty zostaną przelane w sposób poprawny a błędnie przelane pieniądze możecie zostawić sobie 

Edytowane przez solty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin