Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Niebezpieczny wypadek na obrzeżach LV

theemo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

k4tj1er.png

Witam Was drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Redaktor @theemo. z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania relacji z wypadku na obrzeżach Las Venturas.

oXr98cJ.png

6xHmqwf.gif

oXr98cJ.png

Dnia 29 grudnia 2024 roku, około godziny 22:00, do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie o wypadku na obrzeżach Las Venturas. Na miejsce zostały zadysponowane jednostki San Andreas Medical Department oraz San Andreas Fire Department. Na miejscu okazało się, że poszkodowanym w wypadku jest funkcjonariusz San Andreas Police Department. Ratownicy medyczni, jak i strażacy przystąpili do działań, aby wydostać zaklinowanego poszkodowanego z pojazdu. Z informacji uzyskanych na miejscu, wiemy, iż u poszkodowanego nie było żadnych oznak funkcji życiowych. Nie jesteśmy w stanie powiedzieć czy przeżył, jednakże został przetransportowany do Szpitala Specjalistycznego w Las Venturas. Jego aktualny stan nie został przekazany do informacji publicznej.

oXr98cJ.png

OJ02ezJ.gif

oXr98cJ.png

Dodatkowo udało nam się porozmawiać z Kierującym Działaniami Ratowniczymi, Aspirantem Sztabowym @KierowcaTocki!

t: theemo.
KT:  KierowcaTocki

oXr98cJ.png

t: Uszanowanko, Starszy Redaktor theemo. z Redakcji 4Life News. Mogę zadać parę pytań odnośnie tego zdarzenia?
KT: Jasne. Zadawaj śmiało, będzie dość ciekawie.

t: Jak doszło do tego zdarzenia?
KT: Z tego, co wiem, radiowóz patrolował sobie miasto i napotkał plamę, poślizgnął się i wbił się w słup. Cały słup wbił się od przodu maski aż do kolumny kierowniczej.

t: Musiało być nieciekawie, jak wygląda bilans strat?
KT: Jak na ten moment moim okiem dość duże radiowóz do skasowania.

t: No słup był ładny, nie powiem, a policjant czy policjanci, nie wiem, ilu było, są cali?
KT: Poszkodowany był jeden w ciężkim stanie bez pulsu ani oddechu. Ma Pan jeszcze jakieś pytania?

t: Nie mam więcej pytań. Dziękuje za udzielenie wywiadu, miłej pracy życzę.
KT: Dziękuje i również miłego wieczoru/nocy.

oXr98cJ.png

hLILev1.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

k4tj1er.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin