Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Relacja z XX gali 2v2 4FIGHT!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie Drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor Specjalista @bartoszek. oraz Redaktor Specjalista @Mich* z Redakcji 4Life News.
Dziś przedstawimy Wam relacje z XX edycji gali 2vs2 organizowanej przez biznes 4FIGHT! Zapraszamy do przeczytania!

6Aeamlg.gif

Dnia 04.01.2025, odbyła się XX edycja gali 2vs2, organizowana przez biznes 4FIGHT! Wydarzenie miało miejsce na terenie bazy biznesu, Conference Center w mieście Los Santos. Wydarzenie rozpoczęło się o godzinie 19:00. Aby podkręcić emocje, widzowie mogli obstawiać swoje pieniądze na zwycięstwa poszczególnych zawodników w wybranych starciach. W przerwach pomiędzy walkami organizatorzy zadbali o drobne konkursy, za które można było otrzymać skromne upominki pieniężne. Nagrody za zajęcie poszczególnych miejsc były interesujące. Wygrani otrzymali 40 000 PLN do podziału, za drugie miejsce 30 000 PLN do podziału oraz pojazd marki Jester 2.4 na okres 14 dni dla publiczności. Do udziału w gali zapisało się 32 osoby. Poniżej zamieszczam plan wydarzeń z całej gali. Zapraszam do przeczytania!

Runda pierwsza

Karmelowy, zawadzki. vs Vgert, OGpimpek - wygrywa Karmelowy, zawadzki.
pabloescobaro69, $WszoleK$ vs MKKC, juzekxd1337 - wygrywa pabloescobaro69, $WszoleK$
Tapeciarz_tomek, kubereka_dirt vs Neptun, Uran.420 - wygrywa Tapeciarz_tomek, kubereka_dirt
valoreq, XOksfordX vs miemiec, KsawiKK - wygrywa valoreq, XOksfordX
itz_baklazan, Bartvsz* vs solty, Kamikaze* - wygrywa itz_baklazan, Bartvsz*
Gripex, mlodziutki6420 vs .Jasiu.|4BANK, oporowy_goblinek wygrywa Gripex, mlodziutki6420
bartoszek., Sheeker vs Czitos,, Kvba.sexbomb - wygrywa bartoszek., Sheeker
donszef, powalwalewiadro vs mlody.pzdr, kapikox123 - wygrywa donszef, powalwalewiadro

Runda druga

Karmelowy, zawadzki. vs pabloescobaro69, $WszoleK$ - wygrywa pabloescobaro69, $WszoleK$
Tapeciarz_tomek, kubereka_dirt vs valoreq, XOksfordX - wygrywa valoreq, XOksfordX
itz_baklazan, Bartvsz* vs Gripex, mlodziutki6420 - wygrywa itz_baklazan, Bartvsz*
bartoszek., Sheeker vs donszef, powalwalewiadro - wygrywa bartoszek., Sheeker

Półfinały

pabloescobaro69, $WszoleK$ vs valoreq, XOksfordX - wygrywa pabloescobaro69, $WszoleK$
itz_baklazan, Bartvsz* vs bartoszek., Sheeker - wygrywa bartoszek., Sheeker

Finał

W ostatniej walce wczorajszego wieczoru zmierzyli się bartoszek. oraz Sheeker z pabloescobaro69 i $WszoleK$ Po długiej, oczekiwanej i wyrównanej walce zwycięzcą finału zostali bartoszek. i Sheeker którzi wygrali nagrodę w wysokości 40 000 PLN do podziału. Drugie miejsce w evencie zajęli pabloescobaro69 oraz $WszoleK$ zdobywając 30 000 PLN do podziału. Nagrodę publiczności zdobył PolskaWedka, tym samym wygrywając klucze do pojazdu marki Jester 2.4 na okres 14 dni! Wszystkim wygranym serdecznie gratulujemy!

Linie-poziome-z-logiem-i-bezbFgEfkB.gif

Przygotowaliśmy dla was wywiady z dwoma wygranymi oraz z Właścicielem biznesu @Kozixon który był jednym z organizatorów gali 4FIGHT.

M- Mich*
K- Kozixon

M: Hej! Jak oceniacie przebieg gali?
K: Cześć! Uważam, że gala przebiegła sprawnie i korzystnie dla publiczności. Nie wystąpiły żadne problemy, czy błędy. Pracownicy sprawnie wykonywali swoje obowiązki. Bardzo fajnie widownię zabawiał @Deni*, który w tym czasie prowadził audycję. Mogliśmy zauważyć z jego strony m.in. organizację tańca słynnego pociągu czy kaczuszek. Zainteresowanie wzbudziło również losowanie pojazdu, w którym gracze chętnie uczestniczyli.

M: Jak oceniacie frekwencje widowni oraz zawodników?
K: Frekwencja widowni była zadowalająca, gracze aktywnie uczestniczyli w gali. Niestety tak dobrze już nie było z obecnością zawodników. Na 32 zapisane osoby, aż 7 osób się nie stawiło. Jeżeli mogę, to z tego miejsca pragnę zaapelować do osób, które chcą uczestniczyć w naszych czy podobnych wydarzeniach, aby zapisywały się w momencie, kiedy są pewnie swojej obecności. A jak już to w sytuacji losowej niech informują organizatorów o swojej nieobecności.

M: Kiedy widownia może się spodziewać następnego wydarzenia?
K: Nie mamy określonej daty kolejnego wydarzenia, lecz nasze gale odbywają się średnio 1-2 razy w miesiącu. Najbliższej gali jednak możemy się spodziewać na przełomie miesięcy styczeń-luty. Zapraszam do obserwacji naszego forum i dołączenia na nasz serwer discord w celu nieominięcia żadnego organizowanego przez nas eventu.

Drugą osobą, z którą będziemy mieli przyjemność przeprowadzić wywiad to członek zwycięskiej drużyny Sheeker.

M- Mich*
S- Sheeker

M: Jak wrażenia po wygranej?
S: Czuję się niesamowicie! To była ciężka walka, ale dałem z siebie wszystko. Wsparcie kibiców i przygotowanie zrobiły swoje!

M: Czy walki były ciężkie? Jak na was wpływała presja?
S: Każda walka to wyzwanie, ale presja to coś, co mnie motywuje. Trening mentalny i strategia to klucz do radzenia sobie z takimi sytuacjami.

M: Długo się przygotowywałeś do wydarzenia?
S: Oczywiście! Przygotowania trwały miesiącami – od treningu siłowego po analizę przeciwników. Nic nie zostawiłem przypadkowi. Pozdrawiam mojego trenera personalnego @Lisa_!

Trzecią osobą, z którą będziemy mieli przyjemność przeprowadzić wywiad to członek zwycięskiej drużyny bartoszek.

M- Mich*
b- bartoszek.

M: Jak wrażenia po wygranej?
b: To uczucie jest niesamowite! Czułem wielką ulgę i satysfakcję, bo mimo wszystko udało mi się osiągnąć cel, choć nie było łatwo.

M: Czy walki były ciężkie? Jak na was wpływała presja?
b: Tak, każda walka miała swoje trudności. Były momenty, kiedy czułem, że nie mam już sił, ale ostatecznie udało mi się przejść przez to, co najtrudniejsze. Presja była naprawdę duża, zwłaszcza że wiedziałem, że się w ogóle nie przygotowywałem.

M: Długo się przygotowywałeś do wydarzenia?
b: W ogóle się nie przygotowywałem. Wiedziałem, że nie jestem gotowy na 100%, ale postanowiłem, że wezmę to, co przyjdzie. Czasami to jest tak, że lepiej idzie bez przygotowań.

qc3iTIe.png

pTR55tN.png

Autoryzował: @Kr3dka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin