Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kr3dka oskarżony przez Cake_

Cake_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kr3dka
    Data i godzina zdarzenia:
19 stycznia 2025 roku około godziny 14:52
    Pełen opis sytuacji: Wbiłem na serwer z myślą zrobienia poscigu do odcinka. Po chwili znalazlem radiowóz tak wiec  popełniłem wykroczenie, po czym usłyszałem  dzwięk syngałów tak wiec po chwili sie zatrzymałem. Zaciągnąłem reczny zgasiłem silnik a funkcjonariusz  podszedl i wysadził mnie z auta. Jest to nie coddziena sytuacja dla mnie i wydaje mi sie że owy gracz postąpił nie zgodnie z regulaminem własnej frakcji. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: (posiadam tylko te nagrania) 

Spoiler

Spoiler

Ja, Cake_  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Cake_

Sergeant II Kr3dka,

na samym początku chciałbym przypomnieć, że polecenie zatrzymania tzw. strzał z alta otrzymałeś w pobliżu biznesu 4FIGHT, a zatrzymałeś się dopiero przy chodniku na drodze czteropasmowej Market, gdy ustawiałem się już radiowozem za tobą postanowiłeś wjechać w uliczkę, gdzie był punkt oddawania lawet, otrzymałeś tam polecenie jazdy za radiowozem, aby ustawić się w poprawnym miejscu, podjechaliśmy w odpowiednie miejsce, a ty zatrzymałeś się za mną, gdy otrzymałeś kolejne polecenie ustawienia się przed radiowozem zacząłeś coś kombinować i kręcić się w miejscu, aby finalnie zatrzymać się prostopadle do radiowozu, ze względu na drugi radiowóz, który stał za nami podjąłem decyzję o wykorzystaniu wobec Ciebie środków przymusu bezpośredniego w postaci siły fizycznej oraz kajdanek za niewykonywanie poleceń funkcjonariusza.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź Executive Staff.

Wiesz Kredko z drugiej strony nie było napisane żeby ustawić sie równolegle do radiowozu tak wiec postanowiłem ustawic sie prostopadle.

Edit: Dodam że zostałem wysłany na 75minut siedzenia za kratami oraz pojazd  został odcholowany na pp za 50% mandatu czyli 3750pln

Edytowane przez Cake_

2 godziny temu, Kr3dka napisał:

Sergeant II Kr3dka,

na samym początku chciałbym przypomnieć, że polecenie zatrzymania tzw. strzał z alta otrzymałeś w pobliżu biznesu 4FIGHT, a zatrzymałeś się dopiero przy chodniku na drodze czteropasmowej Market, gdy ustawiałem się już radiowozem za tobą postanowiłeś wjechać w uliczkę, gdzie był punkt oddawania lawet, otrzymałeś tam polecenie jazdy za radiowozem, aby ustawić się w poprawnym miejscu, podjechaliśmy w odpowiednie miejsce, a ty zatrzymałeś się za mną, gdy otrzymałeś kolejne polecenie ustawienia się przed radiowozem zacząłeś coś kombinować i kręcić się w miejscu, aby finalnie zatrzymać się prostopadle do radiowozu, ze względu na drugi radiowóz, który stał za nami podjąłem decyzję o wykorzystaniu wobec Ciebie środków przymusu bezpośredniego w postaci siły fizycznej oraz kajdanek za niewykonywanie poleceń funkcjonariusza.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź Executive Staff.

Nie widzę zaprzeczenia od oskarżyciela co do wersji funkcjonariusza, więc powód użycia środków przymusu bezpośredniego był uzasadniony i nie widzę błędu ze strony oskarżonego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin