Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy KSF Hudini_99

Hudini_99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym prosić o zdjęcie z czarnej list KSF.

Jestem na czarnej liście od 02.25.2024 i w tym samym momencie zostałem permanentnie zbanowany, już zdążyłem napisać apelacje i zostać odbanowany ale na czarnej liście jestem nadal

powodem bana i czarnej listy jest to, że podczas pierwszego spotkania w SAMD udostępniałem ekran znajomym na discordzie. Wiem że to głupie ale dzięki temu wiem, że nawet przez takie sytuacje może mnie czekać taka kara przez co była to mocna nauczka i wiem, że takie rzeczy się nie powtórzą.

Chciałbym też przeprosić zarząd SAMD i zarząd KSF oraz liczę na pozytywne rozpacznie mojego wniosku.

• Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Postaraj się bardziej, pisząc następny wniosek, ponieważ aktualny wygląda, jakby był pisany "na kolanie". Pamiętaj, że to w twoim zakresie jest nas przekonać o Twojej poprawie. Następny wniosek napisz za miesiąc, rozpisz się bardziej oraz popracuj nad pisownią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin