Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PicoBello* - oskarżony przez h4sL0*

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @PicoBello*
    Data i godzina zdarzenia: 22.01.2025 około godziny 00.10
    Pełen opis sytuacji: A więc tak czyszcząc parking policyjny opłaciłem mandat 2pojazdów które wyciągnąłem postawiłem je po drugiej stronie aby nie przeszkadzały. Napisałem reporta z prośba o wytepanie ich do przechowywalni z powodu braku jednostek SARA na służbie. Nagle podjechał oskarżony i postanowił założyć blokadę na jeden z pojazdów mimo tego że został poinformowany, że oczekuje na kogoś z administracji. Pojazd został zabrany mimo mojej prośby o nie holowanie pojazdu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

SS z parkingu policyjnego - https://imgur.com/a/tn7Cbjs
Film z akcji - 

Ja, h4sL0* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Support

Witam serdecznie! Police Officer III PicoBello* z S.A. Police Department, kłaniam się!

Podczas oddawania pojazdu na parking policyjny moją uwagę zwróciło to, iż wyciągasz pojazdy i ustawiasz je jeden po drugim bez ręcznego jako porzucone. Sprawdziłem jeden i drugi pojazd "Suszarką" i podjąłem decyzję, by na pojazd marki "Manana" założyć blokadę, ponieważ czas porzucenia wynosił więcej niż 3 minuty, stąd zgodnie z regulaminem "Taryfikatora parkingu policyjnego" nie musze rozglądać się za kierującym w widoku renderowania się nicków. Dodatkowo tutaj odnoszę Cię drogi graczu do wycinku z regulaminu, do którego dostęp masz, gdyż jest on ogólnodostępny:

Spoiler

"Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik SARA, SAPD ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania."

Co do poinformowania mojej osoby, że czekasz na administratora, ponieważ nie ma żadnego pracownika z frakcji SARA... Otóż w grze nie wiem czy mnie kłamiesz bądź nie, gracze różne "bajki" wciskają by oszukać funkcjonariuszy SAPD i działać na swoją korzyść. Taka dygresja na koniec - skoro nie ma SARA, to również mogłeś jeden za drugim ręcznie przewieźć pojazd na przechowalnie pojazdów, zamiast wystawiać wszystkie pojazdy jako porzucone na chodniku... Ale nie mi to oceniać.

W skrócie - Zgodnie z obowiązującym regulaminem, pojazd został odholowany w sposób prawidłowy i zgodny z taryfikatorem parkingu policyjnego, w dalszej fazie dyskusji nie będę brał udziału by nie robić zbędnego spamu.

Pozostaje poczekać na decyzje Executive Staff.

Edytowane przez PicoBello*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin