Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Prezes_* - oskarżony przez Tapeciarz_tomek

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nick funkcjonariusza: @Prezes_*
    Data i godzina zdarzenia: 25.01 25 ok. 22:00
  Pełen opis sytuacji: miałem pościg i kierowałem się ku strefie dm z powodu duzej ilosci radiowozow na ogonie gdy wyjechałem z strefy dm zaczałem kierować się do lv po helikopter lecz dostałem cynk ze funkcjonariusze kierowali się za mną a więc zawróciłem ponownie wjechałem na strefę dm zabiłęm kilku policjantów wtedy zostałem powalony oraz zakuty moj kolega zabił policjanta po czym status został zdjęty będąc na strefie dm juz jak nie miałem statusu to zostałem ponownie powalony zakuty oraz wsadzony do radiowozu mimo ze statutu juz nie miałem a i dodam jeszcze ze pojazd ktorym miałem pościg został wytepany a nie wypchany
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

[2025-01-25 21:56:17] [Output] : * Status poszukiwanego został‚ zniesiony.

Ja, Tapeciarz_tomek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Tapeciarz_tomek

Witam, Sergeant II Prezes_*

Tak jak sam wspomniałeś. Zostałeś powalony, zakuty oraz wynoszony ze strefy. W tym momencie Twój kolega zabił funkcjonariusza który Cię wynosił co już zagwarantowało Ci odsiadkę po pidzie. Więc najwyżej możesz podziękować koledze, że Ci "pomógł".

Co do "wytepania" pojazdu z DM. Jak nie wiesz to pojazdy po przepychaniu się bugują i po czasie tepają się w miejsce w którym były. Funkcjonariusz który wypchał samochód ze strefy posiada screnshoota, że owy pojazd po wypchaniu znajdował się poza strefą. W tym momencie mamy możliwość przetepania pojazdu przez administracje poza strefę DM w celu odbugowania.

Ode mnie to tyle, dzięki.

W dniu 26.01.2025 o 14:00, Prezes_* napisał:

Zostałeś powalony, zakuty oraz wynoszony ze strefy. W tym momencie Twój kolega zabił funkcjonariusza który Cię wynosił co już zagwarantowało Ci odsiadkę po pidzie.

Funkcjonariusz postąpił prawidłowo.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin