Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lekorz47 - oskarżony przez ostre_pazurki

PazureQQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Lekorz47
Data i godzina zdarzenia: 26.01.2025 2:00
Pełen opis sytuacji: Był pościg sapd i sobie jeździłem obok i nie otrzymałem żadnego binda ani polecenia czy coś ,nie taranowałem aż tu nagle oskarżony spitował mnie i zaczął strzelać w moją stronę przebił mi oponę a gdy chciałem się cofnąć żeby wyjaśnić to mnie zabił
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ja, ostre_pazurki zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez ostre_pazurki

• Support

Uszanowanie! Detective III Lekorz47.

(na wstępie popraw lepiej wzór)

Jeździłeś za kordonem pościgowym sporo czasu, otrzymałem od funkcjonariuszy informacje, że twoja osoba była już bindowana, więc wydałem zgodę na wytrącenie ciebie z ruchu. Po kilku wytrąceniach nadal jeździłeś za kordonem bądź między jednostkami. Skoro to w żaden sposób na ciebie nie działało i nadal znajdowałeś się za kordonem jak i później w nim to przystąpiłem do ostrzału twojej osoby, również ze względu na ryzyko przesiadki ściganego do twojego pojazdu, gdyż zacząłeś zbliżać się do osoby ściganej.

25 minut temu, Lekorz47 napisał:

Uszanowanie! Detective III Lekorz47.

(na wstępie popraw lepiej wzór)

Jeździłeś za kordonem pościgowym sporo czasu, otrzymałem od funkcjonariuszy informacje, że twoja osoba była już bindowana, więc wydałem zgodę na wytrącenie ciebie z ruchu. Po kilku wytrąceniach nadal jeździłeś za kordonem bądź między jednostkami. Skoro to w żaden sposób na ciebie nie działało i nadal znajdowałeś się za kordonem jak i później w nim to przystąpiłem do ostrzału twojej osoby, również ze względu na ryzyko przesiadki ściganego do twojego pojazdu, gdyż zacząłeś zbliżać się do osoby ściganej.

Tak to prawda, że jeździłem lecz uważam że nic złego nie robiłem i nie miałem złych intencji. Wysyłaliście bindy do osoby która była ścigana więc tak wszystkie bindy odbierałem, ponieważ nie napisaliście jasno że chodzi o mnie, gdyby ktoś napisał do mnie wprost żebym się oddalił to bym to zrobił. Twierdzisz że próbowaliście mnie wytrącić z ruchu a to wyglądało po prostu jak przypadkowe uderzenia mnie. Uważam że twoja reakcja była przesadzona.

2025-01-26 01:55:43> [Megafon] Klauss >> Cywilu odłącz się od pościgu w przeciwnym wypadku zostaniesz wytrącony ruchu bądź ostrzelany!

2025-01-26 01:56:44> [Megafon] Lekorz47 >> Cywilu! Odłącz się od kordonu pościgowego! W innym wypadku zostaną użyte środki przymusu bezpośredniego!

2025-01-26 01:56:05> [Megafon] Klauss >> Cywilu odłącz się od pościgu w przeciwnym wypadku zostaniesz wytrącony ruchu bądź ostrzelany!

Byłeś ostrzegany przez funkcjonariuszy, postąpili prawidłowo.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin