Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała dla Kr3dka od siwy.pdw

siwy.pdw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kr3dka
 Data i godzina zdarzenia: Około 21:20
 Pełen opis sytuacji:
Ponieważ nie znalazłem odpowiedniego miejsca na pochwały, napiszę tutaj. Funkcjonariusz wykazał się wysoką kulturą osobistą i profesjonalizmem, a przede wszystkim od razu podjął działania, by rozwiązać zaistniałą sytuację.

Podczas mojej podróży z LS do LV funkcjonariusz zwijał kolczatkę, na którą najechałem jednym kołem. Od razu przeprosił za tę sytuację i zrekompensował mi uszkodzoną oponę. Jego zachowanie było na najwyższym poziomie – uprzejme, profesjonalne i godne naśladowania.

Zazwyczaj pojawiam się w dziale skarg na SAPD, ale tym razem chciałem wyróżnić funkcjonariusza za wzorową postawę. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: ----

Pomimo że i tak temat poleci za BRAK WZORU to pochwała się należy! 

Hej, tak jak pisałem Ci na serwerze błąd był popełniony wyłącznie z mojej winy, dlatego też nie było innej opcji niż po prostu przeproszenie Cię oraz zrekompensowanie Ci strat. Tak, czy siak dziękuje za docenienie, ale wydaje mi się, że większość funkcjonariuszy by tak postąpiła.

Pozdrawiam,
Sergeant II Kr3dka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin