Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Doktor_Ziemniak - oskarżony przez PAWELOSS

PAWELOSS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego:PAWELOSS
Nick oskarżonego:Doktor_Ziemniak
Data zdarzenia:31.01.2025
Powód skargi: Celowe wprowadzenie w błąd gracza
Opis zdarzenia:
W dniu dzisiejszym miałem ochotę wykonać akcję rp po wysłaniu zgłoszenia do frakcji samd został status zmieniony na oczekujący po 10 minutach pracownik wyżej oskarżony poinformował mnie o odrzuceniu zgłoszenie z powodu zasady regulacji wewnętrznej frakcji, po czym zaczęliśmy rozmawiać i z wiadomości wynika, że większy priorytet dla pracownika ma npc niż odgrywanie z graczami rp.
Zaznaczę, że podczas wprowadzenia przez jeszcze kadencję. @Grzengol Zgłoszenia z automatycznymi zgłoszeniami NPC są wykonywane w drugiej kolejności oczywiście zasada mogła ulec zmianie.
Dowody:

Spoiler

2025-01-31 13:02:34] [Output] : [CPR] Zgłoszenie zostało pomyślnie wysłane do frakcji SAPD, SAFD, SAMD.
2025-01-31 13:10:42] [Output] : [CPR] Status Twojego zgłoszenia we frakcji SAMD został zmieniony na oczekujące.
[2025-01-31 13:17:11] [Output] : << Doktor_Ziemniak [46]: Hej, twoje zgłoszenie odrzucam ze względu na regulacje wewnętrzną
[2025-01-31 13:17:35] [Output] : [CPR] Pojawiły się nowe informacje od frakcji SAMD na temat Twojego zgłoszenia.
[2025-01-31 13:17:37] [Output] :>> Doktor_Ziemniak [46]: to nie zmieniaj statusu na oczekujące jak odrzucasz
2025-01-31 13:17:39] [Output] : [CPR] Status Twojego zgłoszenia we frakcji SAMD został zmieniony na odrzucone.
2025-01-31 13:17:49] [Output] : >> Doktor_Ziemniak [46]: bo wprowadzasz w błąd
2025-01-31 13:18:24] [Output] : << Doktor_Ziemniak [46]: Już, z akademikiem byłem na NPC
2025-01-31 13:22:50] [Output] : >> Doktor_Ziemniak [46]: a co ma piernik do wiatraka jak odrzucasz to nie dajesz oczekujące tylko odrzucenie proste
[2025-01-31 13:24:22] [Output] : << Doktor_Ziemniak [46]: Początkowo dałem oczekujące ze względu na to, że aktualnie byłem zajęty. Nie jestem sam na służbie, przed odrzuceniem zapytałem się też Kajzerki, czy pojedzie.
[2025-01-31 13:26:13] [Output] : >> Doktor_Ziemniak [46]: to miałeś 10 minut żeby mi odpisać bo tyle prawie trwała zmiana statusu
[2025-01-31 13:26:25] [Output] : >> Doktor_Ziemniak [46]: npc wykonujecie w drugiej kolejności

https://imgur.com/a/myNOnqm

• Support

Witam, Ordynator Interny Doktor_Ziemniak

Wysłałeś zgłoszenie w trakcie, gdy zgłoszenie NPC było już realizowane. Podczas gdy akademik znajdujący się pod moją opieką skontaktowałem się z 2 osobą pełnoprawną obecną na służbie (Kajzerka.), chcąc się dowiedzieć, czy pojedzie na zgłoszenie od Ciebie. Na ten czas zgłoszeniu nadałem status "oczekujące", a po uzyskaniu odpowiedzi odrzuciłem je. Nigdzie nie napisałem, że zgłoszenia od NPC mają większy priorytet, niż zgłoszenia od graczy. To, że w trakcie pojawienia się twojego zgłoszenia realizowaliśmy zgłoszenie od NPC, też tego nie oznacza - byliśmy w trakcie jego realizacji przed twoim zgłoszeniem. Dodatkowo jak dobrze wiesz, mamy możliwość niewykonywania z Tobą RP. Nie jest to jednak zakaz, czy nakaz niewykonywania, a jedynie możliwość. Przed odrzuceniem zgłoszenia chciałem dowiedzieć się, czy Kajzerka na nie pojedzie - nie mam prawa odbierać mu takiej możliwości. Nie mam nic do dodania, czekam na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Doktor_Ziemniak

10 minut temu, Doktor_Ziemniak napisał:

Witam, Ordynator Interny Doktor_Ziemniak

Wysłałeś zgłoszenie w trakcie, gdy zgłoszenie NPC było już realizowane. Podczas gdy akademik znajdujący się pod moją opieką skontaktowałem się z 2 osobą pełnoprawną obecną na służbie (Kajzerka.), chcąc się dowiedzieć, czy pojedzie na zgłoszenie od Ciebie. Na ten czas zgłoszeniu nadałem status "oczekujące", a po uzyskaniu odpowiedzi odrzuciłem je. Nigdzie nie napisałem, że zgłoszenia od NPC mają większy priorytet, niż zgłoszenia od graczy. To, że w trakcie pojawienia się twojego zgłoszenia realizowaliśmy zgłoszenie od NPC, też tego nie oznacza - byliśmy w trakcie jego realizacji przed twoim zgłoszeniem. Dodatkowo jak dobrze wiesz, mamy możliwość niewykonywania z Tobą RP. Nie mam nic do dodania, czekam na wypowiedź zarządu.

uszanowanie ordynatorze interny @Doktor_Ziemniakiż są to zgłoszenia automatyczne możesz przerwać takie rp z działaniem akcji RP z NPC
i pojechać do gracza na rp  

co do jeszcze jednego:
mamy możliwość niewykonywania z Tobą RP
pragnę nadmienić iż jest to decyzja zarządu i liderki @Aza*  i jest to regulacja wewnętrzna frakcji która jest wprowadzona od jakiegoś dłuższego czasu.

Po pierwsze, dlaczego oznaczasz ARCON skoro nie masz do niego żadnej sprawy?

To jest jeden z decydujących powodów dla którego taka regulacja została wprowadzona - czepianie się absolutnie wszystkiego mimo, iż doskonale wiesz, że racji nie masz. Jesteś bezczelny w rozmowie z pracownikami SAMD i próbujesz ich pouczać mimo, że Cię już w tej frakcji nie ma od dawno, a zasady wewnętrzne mogły się zmienić. Nie będę Ci po raz któryś tłumaczyć, że jeśli ktoś nie chcę to z Tobą RP nie odgrywa. W momencie wpłynięcia zgłoszenia każdy ma wybór. Jeśli już tak bardzo uczepiłeś się frakcji SAMD to "chwyć" się mnie, a nie moich pracowników, którzy swoje obowiązki wykonują poprawnie, bo przecież to o mnie Ci chodzi. Chętnie poczytam jakim to jestem beznadziejnym i nieprofesjonalnym ratownikiem w Twoich oczach.

Ordynator nie dopuścił się nawet najmniejszego złamania lub nagięcia regulaminu i regulacji wewnętrznych. Skargę odrzucam.

IvNNuwq.png

Edytowane przez Aza*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin