Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: iXeeS zbanowany przez XQward

iXeeS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:iXeeSPowód zbanowania: Zostałeś zbanowany oraz wykopany z serwera przez TobiaszAkaXQward z powodu Obraza gracza - iXeeS: ch*j ci du*e kablociagu.

IP internetu, na który został nałożony banpw forum

Nick admina banującegoXQward

Opis bana: Weszlem na kanal GFSA i nie wiedzialem ze juz zostalem wywalony z GFSA i kwazi zaczął do mnie bulwersy slac to mu powiedzialem co mi zrobisz to ten polecial do cb i sie poskarzyl to wyszlem z tego kanalu i napisalem to co wyzej podałem to bylo pod plywem emocji bylem bardzo zdenerowoany i chcialem przeprosic za to sytuacje.

Coś od siebie: Chce przeprosic za to zachowalem sie nie mądrze.

Edytowane przez iXeeS

Ja powiem tyle iXeeS zachowales sie beszczelnie do mnie ale gadalismy na ts przeprosil ladnie i powiedzial ze juz nie bedzie bomba swiadek i byl tam prosze o odbanowanie go i jeszcze jedna sprawa popraw wzór

Nie karać punktami

Przepraszam pisane z telefonu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin