Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Kartun.exe

FuegoVivo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie droga, Komisjo Spraw Frakcyjnych.

Zostałem wpisany na czarną listę KSF dnia 19.09.2023, powodem było Odwalanie na czynnej służbie SARA, niegodnego reprezentowania frakcji oraz udostępnianie haseł frakcyjnych osobom spoza frakcji. Czas, który minął od tego zajścia to 1.5 roku mniej/więcej. Zrozumiałem swój błąd przez taki czas. Utrudniałem innym graczom rozgrywkę, przez co ukazałem frakcję San Andreas Road Assistance w złym świetle serwerowym oraz też twój wizerunek. Ponad rok temu otrzymałem unbana na serwerze, a więc myślę, że zaufanie do mojej osoby się zwiększyło. Obiecuję, że podobna sytuacja się nigdy ponownie nie wydarzy z mojej strony. Uważam, że upłynęło wystarczająco dużo czasu, aby otrzymać swoją drugą szansę, której na pewno nie zmarnuję.

• Administrator

Wspólną decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych, twój wniosek zostaje odrzucony. Od momentu ukarania faktycznie minęło już trochę czasu, jednak powód wpisu twojej osoby jest bardzo poważny, a twoja aktywność serwerowa jest bardzo niska. Nie jesteśmy w stanie określić, czy twoje nastawienie uległo zmianie. Popraw aktywność i napisz wniosek za 2 miesiące.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin