Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja w szeregi organizacji Dirty Angels!

Greyna.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

D8LP9TM.png

Witamy!

W dniu dzisiejszym otwieramy kolejną rekrutację w szeregi organizacji Dirty Angels!
Przed złożeniem podania zapoznaj się z wymaganiami oraz regulaminem organizacji.

E9yRtTC.png

Wymagania:

● Ukończone 16 lat lub więcej, 
● Przegrane minimum 100 godzin na serwerze,
● Minimum 2000 Life-Pointsów (LP),
● Zsynchronizowane konto w grze z forum,
● Przyzwoity poziom kultury,
● Godne reprezentowanie organizacji,
● Zapoznanie się i akceptacja regulaminu organizacji,
● Wpłata składki wpisowej w wysokości 5000 PLN w ciągu 24 godzin od dodania do organizacji.
(Każda kolejna wpłata na konto organizacji jest dobrowolna)

E9yRtTC.png

Co możemy zaoferować?:

● Strukturę opartą na wzajemnym zaufaniu i przyjaznych relacjach,
● Luźną i przyjazną atmosferę, dzięki czemu możesz poczuć się u nas jak w rodzinie,
● Struktura oparta na prostym systemie awansów, możliwość wskoczenia w wyższe progi hierarchii,
● Pomoc w każdym aspekcie, możliwość realizowania własnych planów wraz z członkami,
● Wysoką kulturę, dzięki temu nie musisz martwić się o negatywne relacje pomiędzy członkami,
● Wynagradzanie najbardziej aktywnych członków organizacji.

E9yRtTC.png

Bazy organizacji:

1. Główna baza organizacji (Avispa Country Club, San Fierro):

Spoiler

wcPWIIi.jpg

2. Kontener nieopodal pracy kuriera (Ocean Docks, Los Santos):

Spoiler

hvu63XY.jpg

E9yRtTC.png

Wzór rekrutacyjny:

Login: <login>
Nick: <nick>
Coś o sobie: <odpowiedź>
Login / identyfikator Discord: <identyfikator Discord np. Greyna>
Ilość Life-Points'ów: <odpowiedź>
Czas przegrany na serwerze: <w godzinach>
Poprzednia organizacja: <odpowiedź>
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): <odpowiedź>
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: <odpowiedź>
Czy spełniasz wymagania?: <odpowiedź>
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: <odpowiedź>
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: <odpowiedź wymagana>   

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) <TAK/NIE> <wzmianka osoby>

Osoby zajmujące się dodawaniem do organizacji:

@Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'

E9yRtTC.png

Powodzenia życzy zarząd organizacji!

Login: poga2137
Nick: Poga*
Coś o sobie: Siema, jestem Patryk i mam 20 lat. Od urodzenia mieszkam w Krakowie i właśnie jestem na etapie kończenia techniku mechanicznego. Kocham auta fotografie i 4life
Login / identyfikator Discord: 7poga7
Ilość Life-Points'ów: 26700
Czas przegrany na serwerze: 2200h
Poprzednia organizacja: Shady Paradise
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? Tak, byłem. Odszedłem, zostałem wpisany na BL, zostałem zdjęty i chce wrocic ze wzgledu na panujaca atmosfere. 
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, Diabełek.
Czy spełniasz wymagania?: Spełniam.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak, wiem. @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'.
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie.

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę): Nie.

B1D1B3F5-99D2-4856-A648-BE123BEA9003.png

Login: Lelak56
Nick: Lelak56
Coś o sobie: Mam na imię Jakub pochodzę  z okolic Warszawy. Interesuje się Motoryzacją oraz Grami komputerowymi. Jestem na co dzień miłą, kulturalną osobą.
Login / identyfikator Discord: lelak56
Ilość Life-Points'ów: 37583
Czas przegrany na serwerze: 2052h
Poprzednia organizacja: PayDay
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Tak byłem wcześniej w org chce dojść ponownie ponieważ chciałbym znowu wrócić bo dobrze organizacje wpsominam.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak diabełek
Czy spełniasz wymagania?: Tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg @Szymaniak @Flaps_Operator @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Nie

Login: Oliwka2005pl
Nick: Oliwka2005pl
Coś o sobie: Witam, Jestem Oskar mieszkam w województwie świętokrzyskim. Interesuje się militariami i historią.
Login / identyfikator Discord: Nelson1337
Ilość Life-Points'ów: 7186
Czas przegrany na serwerze: 256h
Poprzednia organizacja: Brak
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji?: Nie 
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, zapoznałem się z regulaminem. Diabełek
Czy spełniasz wymagania?: Tak, spełniam wymagania.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Do zarządu należy: @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'.
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie.

Login: Globus.
Nick: Globus.
Coś o sobie: Hej, mam na imię Dominik, mam 27 lat, na co dzień mąż i ojciec, a w wolnych chwilach lubię spędzać czas grając w MTA.
Login / identyfikator Discord: xglobus98
Ilość Life-Points'ów: 5150
Czas przegrany na serwerze: 219h
Poprzednia organizacja: Team Faggiosy
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, zapoznałem się z regulaminem. Diabełek
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak, do grona zarządu organizacji należy @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak oraz @mieciu'

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Nie.

Login: lotto
Nick: lotto
Coś o sobie: siemka, nazywam się Daniel. Mam 17 lat mieszkam w okolicach Warszawy chodzę do szkoły mundurowej jestem bardzo pomocny i miły 
Login / identyfikator Discord: _danonek._
Ilość Life-Points'ów: 10371
Czas przegrany na serwerze: 538h
Poprzednia organizacja: Shady Paradise
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji?: nie 
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, Diabełek.
Czy spełniasz wymagania?: Spełniam.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak, wiem. @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'.

Edytowane przez Flaps_Operator

• 1 miesiąc temu...
  • Login: GiorgioVentura
  • Nick: GiorgioVentura
  • Coś o sobie: Cześć, mam na imię Grzegorz i mieszkam aktualnie na południu Polski. Mam dystans do siebie, jestem spokojny i na prawdę trudno jest mnie wyprowadzić z równowagi. Staram się nie wtrącać w nieswoje sprawy ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy to może na mnie liczyć. Szybko nawiązuje znajomości - można ze mną pogadać o wszystkim, gram też w inne gry w które chętnie zagram z nowo poznanymi osobami :). Uważam się za zdyscyplinowanego i lojalnego i tego też oczekuje od organizacji.
  • Login / identyfikator Discord: tomasz_felga
  • Ilość Life-Points'ów: 7200
  • Czas przegrany na serwerze: 175 godzin
  • Poprzednia organizacja: Brak
  • Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji?: Nie
  • Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, każdy Diabełek musi to zrobić ;)
  • Czy spełniasz wymagania?: Spełniam
  • Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak @Greyna.gg @Flaps_Operator @mieciu' @Szymaniak
  • Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie
  • Czy ktoś polecił Ci naszą organizację?: Nie

Login: Mlodymaciek_
Nick: M4CIASS
Coś o sobie: Hejka! Jestem Maciek. Na co dzień pracuję, a w wolnym czasie siedzę w garażu i majsterkuję przy samochodach.Diabełek. Kiedy mam chwilę, lubię też pograć w MTA. 
Login / identyfikator Discord: mlodymaciek
Ilość Life-Points'ów: 18321
Czas przegrany na serwerze: 939
Poprzednia organizacja: (Wróciłem po przerwie) Ale chyba DirtyAngels
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Tak, byłem już wcześniej. Planuję dołączyć ponownie, pamiętam świetną atmosferę w organizacji, dużą aktywność oraz fajne samochody w bazie.
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak.
Czy spełniasz wymagania?: Tak, Spełniam wymagania.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'.

Login: Modnar
Nick: Modnar
Coś o sobie: lubię sobie pograć w mta w wolnej chwili a tych chwil jest wiele 
Login / identyfikator Discord: Discord: 420modnar
Ilość Life-Points'ów: 5670
Czas przegrany na serwerze: 300h
Poprzednia organizacja: Brak
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie byłem
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak
Czy spełniasz wymagania?: Yes boy
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak @mieciu'.
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Nie

Login: DmnXPL
Nick: DmnXPL
Coś o sobie: Interesuje mnie naprawdę wiele rzeczy, których tutatj nie da sie opisć wszystkich ale w wolnych chwilach gram w gierki i flipuje iphona
Login / identyfikator Discord: dmnxpl
Ilość Life-Points'ów: 14k
Czas przegrany na serwerze: 1005h
Poprzednia organizacja: nie pamiętam dawno nie byłem
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: tak Diabełek
Czy spełniasz wymagania?: tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg @Flaps_Operator @mieciu' @Szymaniak
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie  

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) TAK @Lelak56

Login: dama_19070
Nick: Mierdolony_Purzyn
Coś o sobie: Chodzę do trzeciej klasy technikum budowlanego. Interesuje się koszykówką i w wolnym czasie lubię sobie pograć na komputerze
Login / identyfikator Discord: mierdolonypurzyn
Ilość Life-Points'ów: 17976
Czas przegrany na serwerze: 677
Poprzednia organizacja: Chyba nazywała się hog riders ale mogę się mylić
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, zapoznałem się z regulaminem. Diabełek
Czy spełniasz wymagania?: spełniam
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak, @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie 

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Tak @Lelak56

Login: pabloescobaro69 

Nick: @pabloescobaro69

Coś o sobie: Mam na imię Sebastian, pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Na codzień pracuje w urzędzie miasta na stażu, interesuje się pływaniem rekreacyjnym, grami komputerowymi, oglądaniem filmów oraz seriali a przede wszystkim interesuje się muzyką. Na serwerze pełnię funkcje prezentera w radiu 4Music umilajac rozgrywkę graczom. 

Login / identyfikator Discord: el.pablito_

Ilość Life-Points'ów: ~ 46000

Czas przegrany na serwerze: ~ 2000h

Poprzednia organizacja: Extreme

Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, diabełek. 

Czy spełniasz wymagania?: Tak. 

Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak. @Greyna.gg @Szymaniak @mieciu'@Flaps_Operator

Login: Grzesio2137
Nick: DisplayPort
Coś o sobie: Jestem miłym chłopakiem i kocham pieski
Login / identyfikator Discord: lil_someq
Ilość Life-Points'ów: 5750
Czas przegrany na serwerze: 480godzin 49 min
Poprzednia organizacja: Speed Hunters
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?):  Nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, Diabełek jest to obowiązek
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?:  tak. @Greyna.gg @Szymaniak @Flaps_Operator i @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?:nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Tak @Lelak56

Login: thedeadmenyt
Nick: thedeadmenyt
Coś o sobie: jestem Oliwier interesuje sie mechanika oraz ciezarowkami w przyszlosci chce zostac kierowca
Login / identyfikator Discord: thedeadmenyt
Ilość Life-Points'ów: 5699
Czas przegrany na serwerze: 232
Poprzednia organizacja: Garnuchy
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?):nie
eCzy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?:tak diabełek
Czy spełniasz wymagania?: tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: tak @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) tak @Lelak56

Login: Rendirock
Nick: Rendirock
Coś o sobie: Witam, mam na imię Łukasz, liczę sobie już aktualnie 20 lat, pracuje w jednej z firm ochroniarskich, mieszkam w województwie kujawsko - pomorskim, interesuję się motoryzacją, służbami mundurowymi jak i grami komputerowymi jak i sprzętami oraz gadżetami.
Login / identyfikator Discord: rendirock
Ilość Life-Points'ów: 25000
Czas przegrany na serwerze: 1550h
Poprzednia organizacja: brak.
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak.
Czy spełniasz wymagania?: Tak.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?:Tak: @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie.

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Nie.

DANEG.png

Przeczytaj raz jeszcze regulamin.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin