Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TeKMistrz - oskarżony przez Adracz45

Adracz45
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: Adracz45
Nick oskarżonego: TeKMistrz
Data zdarzenia: 13.02.2025
Powód skargi: RP na spawnie pomimo zakazu
Opis zdarzenia: Oskarżony jako przełożony (zgaduję, że był, bo nie odpowiadał na pytania) całej akcji postanowił zaakceptować zgłoszenie i wykonać RolePlay na terenie spawnu, co przeczy pewnym zasadom. Na spawnie jest absolutny zakaz wykonywania RP, z powodów oczywistych takich jak blokowanie przejazdu etc. 
Dowody:  https://imgur.com/a/l9r9t1I

• Administrator

Witam, Ordynator Chirurgii TeKMistrz z tej strony.

Pierwsza ważna rzecz: 5. Skarga musi być napisana nie później, niż 10 dni od danej sytuacji.

Druga rzecz, wskaż mi w którym miejscu jest napisany owy zakaz odgrywania Role-Play na terenie spawnów. Jedyną podobną informacją jest punkt regulaminu naszej frakcji: 
2.22.3. Zgłoszenia wysyłane z dzielnicy Unity Station Los Santos mogą zostać odrzucone przez pracownika z powodu częstej zbyt dużej ilości graczy i utrudnionej pracy.

Ale nie jako ma się to do powodu skargi. Dodatkowo nie odpisywałem Tobie na pytania ponieważ odgrywałem RP.

Z mojej strony to wszystko, oczekuję na odpowiedź zarządu frakcji.

Witam.

Zdarzenie, o którym piszesz, miało miejsce 13.02, obecnie jest 25.02, czyli minęło 12 dni, co za tym idzie  sprawa uległa przedawnieniu. Poza tym nigdzie w regulaminie frakcji nie jest napisane, że jest kategoryczny zakazem wykonywania RP na spawnie w LS. Natomiast znajduje się tam zapis, który mówi - "2.22.3. Zgłoszenia wysyłane z dzielnicy Unity Station Los Santos mogą zostać odrzucone przez pracownika z powodu częstej zbyt dużej ilości graczy i utrudnionej pracy." - co znaczy, że pracownik może przyjąć zgłoszenie lub je odrzucić z powodu  utrudnionej pracy i/lub dużej ilości graczy. Na przedstawionych przez Ciebie screenach nie widać, aby w tym momencie była tam duża ilość graczy, a samo zabezpieczenie na miejscu zdarzenia nie było na tyle problematyczne i powodowało znacze lub całkowite utrudnienia w ruchu na tym terenie. Dodatkowo odnosząc się do informacji zawartych w temacie skarg na pracowników SAMD - "1. Skargę można napisać, gdy zachowanie pracownika SAMD jest naganne lub jego czynności medyczne są niepoprawne.". Na przedstawionych screenach nie widzę, aby któraś z wymienionych rzeczy naruszała ten punkt. Dodatkowo pracownik mógł nie widzieć zadawanych przez Ciebie pytań podczas odgrywanej akcji RP, ponieważ mógł być i zakładam, że był skupiony na udzielaniu medycznych czynności, co pochłonęło jego uwagę w znacznej części. 

Biorąc pod wzgląd wszystkie wyżej wymienione przeze mnie informację, skarga zostaje odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin