Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ - oskarżony przez najwiekszygeek

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na MRZ - oskarżony przez najwiekszygeek

Nick funkcjonariusza: MRZ
    Data i godzina zdarzenia: 25.02.2025  około 18:00
    Pełen opis sytuacji: Dzien dobry w dniu dzisiejszym "funkcjonariusz" (jeżeli można go tak nazwac) podjął się próbie pościgu za mną, niestety nie podołał temu wyzwaniu. Uciekałem szarym autem marki Pony o identyfikatorze 21660. Od razu po rozpoczęciu pościgu kierowałem się na strefe DM, MRZ próbował mnie zatrzymać ale no mu to nie wychodziło. Z tego co pamiętam to zestrzelil tylnią lewą opone ale pewnie się myle, pamiętam ze jakiejś opony nie było. Pojechalem skitrac poniaka na dm, ten gość na którego jest skarga zadzwonil po kolegow i gdzies tam jezdzil w kolko. Poinformowałem o tym fakcie innych graczy wiadomością na chacie premium o treści cytuje "pd dm". No to wiadomo ludzie się już zbiegli ja skitrany siedziałem i sobie biegałem po owej strefie. Siedzialem tam z Arturem i jakiś gościu o nicku buba77 biegal i nas zabijal ale my stawialiśmy opór. Jest tam na srodku dm taki budynek i są tam beczki te co wybuchają jak się w nie strzeli i ja obok takiej stalem i ten typo buba strzelil w ta beczke i pokazalo w logu ze ja się sam zabiłem ze popelnilem samobójstwo. Pd w tym czasie próbowali zabrać z strefy dm pony, przygladal się temu Artur i chyba ma z tego klipa. Ja jako iż nie byłem już poszukiwany to sobie bieglem na przechowalnie po auto. I teraz przychodzi jedno najważniejsze pytanie, dlaczego jak bieglem zostałem przetepany do jaila? Przeciez moja smierc nie była celowa
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/Q0hFQeP nie miałem statusu poszukiwanego a i tak zostałem wsadzony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin