Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ Koszk - oskarżony przez Melon..

Melon..
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @MRZ @Koszk
    Data i godzina zdarzenia: 27.02.2025 ok. 1:00
    Pełen opis sytuacji: Robiłem poscig z kolegą zrobilismy przesiadke do samochodu kolegi po czym wjechalismy na DM'a i zaczelismy uciekac w strone Montgomery gdzie zostaly rozlozone kolczatki w ktore wjechalismy po czym probowalismy zwodowac samochod i podobno podczas tej sytuacji zostal przejechany funkcjonariusz policji przypominam kierowcą był moj kolega @cisowianka_gazowana zlapali nas i zostalem oskarzony o stwarzanie zagrozenia dodano mi to do wyroku i rozumiem ze gdyby tego mi nie dodali to i tak bym poszedl do wiezienia za DM'a aczkolwiek napewno byl by to napewno krotszy wyrok informowalem @Koszk ze to nie ja bylem kierowcą na co dostalem odwiedziec na zalaczonym ss'e. Druga sytuacja zaistniala na komedzie przy celowym przedluzaniu wyroku ktory byl uzasadniany przeszkadzaniem kolegi wydaje mi sie ze nawet jak kolega przeszkadzal jasno napisalem ze mi sie spieszy wiec nie musial isc ciagle na alcie i zatrzymywac sie 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/qHFJEsE

Ja, Melon.. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin