Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ - oskarżony przez Minx*

Minx*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MRZ
    Data i godzina zdarzenia: 4/03/2025 - Około godziny 23:45
    Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz złapał mnie w kajdanki na odległość - wszystko widać na dowodzie. Po czym mimo tłumaczenia umieścił w areszcie na 20 minut.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/eXNR7hP

Ja, Minx* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Minx*
poprawka

Uszanowanie Police Officer III+1 MRZ
Z mojej perspektywy zostałeś wyjęty podczas wsiadania do pojazdu oraz gdy stał nieruchomo.
Pragnę poinformować, że Kajdanki nie mają nawet zasięgu aby złapać cię w sposób jaki został ukazany na owym nagraniu.
Nic więcej nie mam do powiedzenia.

1 godzinę temu, MRZ napisał:

Z mojej perspektywy zostałeś wyjęty podczas wsiadania do pojazdu oraz gdy stał nieruchomo.

Zatem dlaczego tego nie wyjaśniliśmy? Gdy próbowałem Ci to przetłumaczyć ciągle trzymałeś się swojego zdania, i byłeś za tym, że u ciebie było wszystko normalnie

2 godziny temu, MRZ napisał:

Uszanowanie Police Officer III+1 MRZ
Pragnę poinformować, że Kajdanki nie mają nawet zasięgu aby złapać cię w sposób jaki został ukazany na owym nagraniu.
Nic więcej nie mam do powiedzenia.

Funkcjonariusz wyjaśnił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin