Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Coherent oskarżony przez MARLOY

MARLOY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Coherent.
    Data i godzina zdarzenia: 06.03.2025 Godzina jakoś 22:45
    Pełen opis sytuacji: A więc tak, podczas pościgu postanowiłem zwodować cheetacha i wsiąść do helikoptera, który po mnie podleciał, auto było zanurzone i nie dało się wsiadać już do niego. Natomiast sytuacja wygląda tak, że pojechałem odebrać cheetacha na parking policyjny i zauważyłem lawetę zmierzająca na parking policyjny z moim autem. Pojazd został oczywiście wytepany z wody, a druga sprawa po ściągnięciu wantedu zostałem powalony, nagrania zademonstruje niżej. Liczę na wyniesienie sprawiedliwości z tej sprawy, bo nie było to moim zdaniem odpowiednie. Sam administrator @Virlaen. napisał że zabierał pojazd z betonu dziwnym trafem, a na nagraniu widnieje jak cheetach jest we wodzie. Podkreślam nie zostałem złapany, a pojazd jest za 5000 na parkingu z treścią "Pojazd po pościgu"
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Pierwsze nagranie dotyczące zanurzonego pojazdu: https://imgur.com/a/1VYLgcQ

Drugie nagranie z postrzelenia mnie po zdjęciu wanted'u: https://imgur.com/a/NclvxLh [Proszę się przyjrzeć czatowi]

Ja, MARLOY zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez MARLOY

Uszanowanie, Captain II Coherent.

Wszelkie procedury zostały wykonane poprawnie, zgodnie z wewnętrznym regulaminem. 

Cytat

Pojazd został oczywiście wytepany z wody, a druga sprawa po ściągnięciu wantedu zostałem powalony, nagrania zademonstruje niżej. Liczę na wyniesienie sprawiedliwości z tej sprawy, bo nie było to moim zdaniem odpowiednie. Sam administrator @Virlaen. napisał że zabierał pojazd z betonu dziwnym trafem, a na nagraniu widnieje jak cheetach jest we wodzie.

Nie, pojazd został wypchany ręcznie oraz posiadam całe nagranie z tej sytuacji, które będę mógł udostępnić członkowi ES.

Cytat

a druga sprawa po ściągnięciu wantedu zostałem powalony, nagrania zademonstruje niżej.

Po zakończeniu poszukiwań jeden z funkcjonariuszy rzeczywiście Cię powalił, jednak akcja została zakończona, a wobec Ciebie nie wyciągnięto żadnych konsekwencji.

4 minuty temu, Coherent. napisał:

Uszanowanie, Captain II Coherent.

Wszelkie procedury zostały wykonane poprawnie, zgodnie z wewnętrznym regulaminem. 

Nie, pojazd został wypchany ręcznie oraz posiadam całe nagranie z tej sytuacji, które będę mógł udostępnić członkowi ES.

Po zakończeniu poszukiwań jeden z funkcjonariuszy rzeczywiście Cię powalił, jednak akcja została zakończona, a wobec Ciebie nie wyciągnięto żadnych konsekwencji.

Ręcznie, człowieku w tamtym miejscu nie da się chodzić, tylko pływać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin