Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ - oskarżony przez Baki20043

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:MRZ
    Data i godzina zdarzenia:17.03.2025 godzina 17.28-30
    Pełen opis sytuacji:Osobnik o nicku MRZ twierdzi że doszło do zatrzymania i z tego powodu mógł mnie on wsadzić do więzienia po PID, gdzie sytuacja wyglądała tak że robiłem uciekałem i nie zatrzymując się wleciałem do wody i za późno wyszedłem z auta przez co umarłem
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:mam jedynie log gdzie twierdzi że mnie zatrzymał, dlatego chciałbym zobaczyć nagranie z tego zatrzymania[2025-03-17 17:29:16] [Output] : >> MRZ [270]: ty mnie nawet nie zatrzymaĹ‚eĹ›
[2025-03-17 17:29:26] [Output] : >> MRZ [270]: i tak o se do więzienia wsadzasz
[2025-03-17 17:29:27] [Output] : << MRZ [270]: zatrzymalem
[2025-03-17 17:29:30] [Output] : >> MRZ [270]: kiedy niby
[2025-03-17 17:29:36] [Output] : << MRZ [270]: mechanik rodeo

Ja, Baki20043 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Baki20043

Uszanowanie,
Zostałeś poinformowany o nakazie zatrzymania się, gdyż przekroczyłeś prędkość. Nie zrobiłeś tego więc zaczął się za tobą pościg z którego celowo zwodowałeś pojazd oraz popełniłeś samobójstwo.
Z racji braku możliwości schwytania cię, przysługuje mi prawo do wsadzenia cię po PID i z niego skorzystałem.

Nie mam nic więcej do dodania.

51 minut temu, MRZ napisał:

Uszanowanie,
Zostałeś poinformowany o nakazie zatrzymania się, gdyż przekroczyłeś prędkość. Nie zrobiłeś tego więc zaczął się za tobą pościg z którego celowo zwodowałeś pojazd oraz popełniłeś samobójstwo.
Z racji braku możliwości schwytania cię, przysługuje mi prawo do wsadzenia cię po PID i z niego skorzystałem.

Nie mam nic więcej do dodania.

Napisałeś że zatrzymałeś mnie niby koło mechanika rodeo a teraz nagle zmieniasz zdanie, potrzebuje nagrania gdzie niby tego dokonałeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin